iPhonen akun takuun ulkopuolista vaihtamista koskeva hyvitys

Apple tarjoaa 60 euron hyvityksen asiakkaille, jotka maksoivat iPhone 6 -laitteen tai uudemman takuun ulkopuolisesta akun vaihdosta aikavälillä 1.1.2017–28.12.2017. Hyvitykseen oikeutettujen vaihtojen pitää olla suoritettu Applen valtuuttamassa palvelupisteessä eli Apple Storessa, Applen korjauskeskuksessa tai Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

60 euron suuruinen hyvitys toimitetaan tilisiirtona tai hyvityksenä akun vaihtopalvelusta maksamiseen käytetylle luottokortille.

Apple ottaa yhteyttä hyvitykseen oikeutettuihin asiakkaisiin sähköpostitse aikavälillä 23.5.2018–27.7.2018 ja tarjoaa ohjeet hyvityksen lunastamiseen.

Jos et saa sähköpostiviestiä Applelta 1.8.2018 mennessä, mutta uskot edellä mainittujen ehtojen perusteella olevasi oikeutettu hyvitykseen, ota yhteyttä Apple-tukeen 31.12.2018 mennessä. Huomaathan, että Applen valtuuttaman palvelupisteen myöntämä huoltotodistus saatetaan vaatia.

Lisätietoja

Hyvitys ei koske iPhonen takuun kattamia akkujen vaihtoja.

Apple ilmoitti 28.12.2017 iPhone 6 -laitteiden ja uudempien akun takuun ulkopuolista vaihtamista koskevasta hinnanalennuksesta, joka on voimassa vuoden 2018 loppuun.