iPadin huolto ja korjaus

Lue ohjeet iPadin korjauttamiseen ja lisätietoja korjauksen hinnasta sekä kestosta.

Miten voin korjauttaa iPadini?

Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava huolto- ja korjausvaihtoehto.

Lähetä laite huoltoon: pyydä laatikko, jossa voit lähettää iPadisi Applen korjauskeskukseen.

Tuo laite huoltoon: sovi tapaaminen Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Tarkista Apple ID:si salasana ennen liikkeeseen saapumista, jotta muistat sen.

Huollata laitteesi

iPadin huoltohinnat – Suomi

Paljonko se maksaa?

Jos iPadisi ongelma kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin tai kuluttajansuojalain piiriin, et maksa huollosta mitään. Korjaukset katsotaan takuun ulkopuolisiksi (jolloin ne eivät ole edellä mainittujen kattamia), jos mikä tahansa seuraavista ehdoista täyttyy:

• iPadisi on yli vuoden vanha.
  • iPadisi näyttö menee rikki vahingossa. Applen takuu ei kata vahingoista aiheutuvia vaurioita.
  • iPadissasi on muita vahingosta johtuvia vaurioita tai luvattomien muokkausten aiheuttamia ongelmia.

Jos iPadisi huolto tai korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, sinun täytyy maksaa alla olevan erittelyn mukainen takuun ulkopuolisen huollon maksu.

iPad-malli

Takuun ulkopuolisen huollon hinta

iPad mini, iPad mini 2

221,40 €

iPad mini 3, iPad mini 4,
iPad mini 5

321,40 €

iPad 2,
iPad Air,
iPad (5. sukupolvi),
iPad (6. sukupolvi)

271,40 €

iPad Air 2,
iPad (4. sukupolvi)

321,40 €

iPad Pro (9,7 tuumaa),
iPad Air 3

421,40 €

iPad Pro (10,5 tuumaa) 491,40 €
iPad Pro (11 tuumaa) 541,40 €

iPad Pro (12,9 tuumaa),
iPad Pro (12,9 tuumaa,
2. sukupolvi)

661,40 €

iPad Pro (12,9 tuumaa)
(3. sukupolvi)
701,40 €

Nämä hinnat koskevat vain Applen tekemiä korjauksia tai Applen korvaamia laitteita. Muiden palveluntarjoajien hinnat ja ehdot saattavat poiketa näistä. Hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Takuun ulkopuolisten huoltojen hintaan sisältyy myös 12,40 euron toimitusmaksu. Korvaava iPad on uusi tai uuden veroinen. Jos iPadisi ongelma johtuu vakavista vahingoista tai väärinkäytöstä johtuvista vaurioista, sinun täytyy ehkä maksaa täysi korvaavan tuotteen vaihtohinta.

iPad-mallin tarkistaminen
Tarkista iPad-huoltohinnat eri maassa
Lue lisätietoja AppleCare Protection Planista

iPadin akku ja virta – Suomi

Akkuhuollon hinnat

Jos akku täytyy vaihtaa, voimme korjata tai vaihtaa iPadisi akkuhuoltomaksua vastaan. Jos akku on viallinen ja iPadisi kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin tai kuluttajansuojalain piiriin, sinun ei tarvitse maksaa akkuhuoltomaksua. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Jos sinulla on AppleCare-tilaus iPadille, se tarjoaa laitteen vaihtamisen, jos iPadisi akkukapasiteetti on alle 80 prosenttia alkuperäisestä.

Akkuhuolto Takuu voimassa tai AppleCare-tukisopimus Takuun ulkopuolinen
Kaikki ehdot täyttävät iPad-mallit 0 €

99 €

Kaikki hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Jos meidän täytyy lähettää iPad sinulle, hintaan lisätään 12,40 euron toimitusmaksu.

Muut akku- ja virtaongelmat

iPadin akun suorituskyky riippuu siitä, miten käytät appeja ja asetuksia. Näiden vinkkien avulla voit pidentää iPadisi akun kestoa ja käyttöikää.

Jos iPadisi ei käynnisty tai sen näyttö muuttuu mustaksi, yritä korjata ongelma näiden ohjeiden avulla. iPadisi ei välttämättä vaadi huoltoa.

Tee huoltopyyntö

Näytön korjaus

Jos iPadisi näyttö menee rikki vahingossa, voit ehkä vaihtaa iPadin korvaavaan laitteeseen takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Nämä hinnat on eritelty yllä iPadin huoltohinnastossa. Applen takuu ja kuluttajansuojalaki eivät kata vahingoista aiheutuvia vaurioita.

Jos näyttö menee rikki valmistusvirheen vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Tee huoltopyyntö

Miten kauan huolto kestää?

Korjaus voi kestää jopa 5 työpäivää, mutta kesto vaihtelee eri huoltotyyppien mukaan. Kesto voi olla jopa 10 työpäivää, jos iPadissasi on Applen kaiverrus.

Kun saamme iPadisi, voit tarkistaa korjauksesi tilan.

Applen lisälaitteet

Apple-brändiin kuuluvat lisälaitteet (mukaan lukien Apple Pencil) kuuluvat Applen lisälaitteiden yhden vuoden rajoitetun takuun piiriin. Voit korjauttaa tai vaihdattaa Apple Pencilin akun maksua vastaan tai maksutta, jos se kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Lisälaite Akkuhuolto
Apple Pencil  35 €
Apple Pencil (2. sukupolvi) 35 €

Kaikki hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Jos meidän täytyy lähettää Apple Pencil sinulle, hintaan lisätään 12,40 euron toimitusmaksu.

Miten huoltoprosessi toimii?

Ennen kuin lähetät iPadisi meille, muista varmuuskopioida tietosi ja valmistella iPadisi vaihtoa varten. Korvaava laite ei sisällä omia tietojasi, vaan sinun täytyy palauttaa omat tietosi varmuuskopiosta.

Kun saamme iPadisi, lähetämme sinulle tarkemmat tiedot korjauksesta, vaihtamisesta ja maksuista. Jos iPadisi täytyy vaihtaa, lähetämme sinulle korvaavan laitteen, jossa on tehdasasetukset. Korvaava iPad on uusi tai uuden veroinen.

Lue Applen tietosuojakäytäntö

Express Replacement Service

Express Replacement Service on AppleCare Protection Plan -sopimukseesi sisältyvä etu.

Saat lisätietoja iPadin Express Replacement Service -sivulta