iPadin huollon vastaukset

Lue lisätietoja iPadin huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten voin korjauttaa iPadini?

Apple tarjoaa monia iPadin huolto- ja korjaustapoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Tukiartikkeleistamme löydät ehkä vastauksen kysymykseesi. Voimme auttaa sinua myös akun huoltamisessa tai rikkinäisen akun korjaamisessa.

Lue Applen tukiartikkeleita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi iPadisi sarjanumero sekä Apple ID:si ja sen salasana.

Tarkista iPad-mallisi
Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle paketin iPadisi huoltoon toimittamista varten. Kun lähetät iPadisi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian.

Tee tukipyyntö
Varmuuskopioi iPadisi ja valmistaudu huoltoon

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie tuotteesi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. Muista tarkistaa Apple ID:si ja salasanasi ennen huoltoliikkeeseen tuloa.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike
Varmuuskopioi iPadisi ja valmistaudu huoltoon

Kuinka paljon se maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos vika ei kuulu näiden piiriin, sinun täytyy ehkä maksaa huollosta.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin
Tarkista takuusi tila

Miten kauan huolto kestää?

Huoltopaikka

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

Jopa 5 arkipäivää

Vie laite Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Kaiverrus korvaavaan laitteeseen

Jopa 10 arkipäivää

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Applen rajoitettu takuu kattaa iPadin ja Applen lisävarusteet valmistusvirheitä vastaan vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Tarkemmat tiedot ovat takuuehdoissa. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko ostaa iPadilleni pidemmän kattavuusajan?

AppleCare Protection Plan tarjoaa asiantuntijoiden puhelintuen sekä laitteiden lisähuoltopalveluita jopa kahdeksi vuodeksi iPadin ostopäivästä lukien. Voit ostaa AppleCare Protection Plan -tilauksen vuoden sisällä iPadisi ostamisesta.

Sinulla saattaa olla myös kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare Protection Planin edut täydentävät kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisätietoja iPadin AppleCare Protection Planista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• iPadisi on yli vuoden vanha
  • iPadisi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Voimme ehkä korjata iPadisi maksua vastaan takuun ulkopuolella. Vaihto-iPad on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin, Applen rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, vaihdamme akkusi lisämaksutta. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Tuotteesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää. Jos iPadisi takuu ei ole voimassa, voit vaihtaa sen korvaavaan laitteeseen maksua vastaan.

Jos sinulla on AppleCare Protection Plan -tilaus ja iPadisi akun varauskapasiteetti on korkeintaan 80 prosenttia alkuperäisestä, huollamme iPadisi maksutta.

Lue ohjeita akun käyttöiän pidentämiseen
Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin
Lue lisätietoja iPadin AppleCare Protection Planista

Näytön korjaus

Jos iPadisi näyttö menee rikki vahingossa, voit ehkä vaihtaa iPadin korvaavaan laitteeseen takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Applen takuu ei kata vahingoista aiheutuvia vaurioita. Jos näyttö menee rikki valmistusvirheen vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Vahingon seurauksena rikki menneen näytön huollon hinta riippuu iPad-mallistasi.

Tutustu Applen huoltohintoihin
Sovi huolto

Applen lisävarusteet

Applen brändin alaiset lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Tuotteen mukana samassa tuotepaketissa toimitetut lisävarusteet kuuluvat myös nykyisen AppleCare Protection Plan -tilauksesi piiriin. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Applen tukeen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

iPadin huoltoon valmistautuminen

• Varmuuskopioii iPad iTunesin tai iCloudin avulla. Jos meidän täytyy palauttaa iPadisi tai vaihtaa se, sinun täytyy varmuuskopioida sisältösi, jotta voit palauttaa sen myöhemmin.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Jos lähetät iPadin huoltoon, suorita myös seuraavat lisätoimet:

• Jos iPadissa on SIM-kortti, irrota se ja pidä se tallessa.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.
  • Lue tarkat ohjeet iPadin huoltoon valmistelemiseksi.

Varmuuskopioi iPadisi
Valmistele iPad huoltoa varten
Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat iPadin takaisin huollosta, palauta omat tietosi varmuuskopiosta.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare Plan -sopimuksesi jäljellä olevan voimassoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Varmuuskopion palauttaminen

Express Replacement Service

Tiedämme, miten tärkeä iPadisi on sinulle. Jos haluat saada korvaavan laitteen mahdollisimman nopeasti, se on mahdollista Express Replacement Service -pikapalvelumme avulla. Lähetämme sinulle korvaavan iPadin heti, minkä jälkeen voit palauttaa alkuperäisen tuotteesi meille sen toimituspaketissa.

Express Replacement Service on AppleCare+- ja AppleCare Protection Plan -tilauksiin sisältyvä etu. Sen avulla saat käyttöösi uuden iPadin nopeammin, mutta palvelu ei kata mitään kuluja tuotteestasi, mukaan lukien tuotteen vaihtaminen tai myöhästymismaksut. Kun saamme alkuperäisen laitteesi, määritämme nämä kulut ja maksut. Sinä voit puolestaan aloittaa korvaavan iPadin käytön heti.

Lue lisätietoja Express Replacement Servicestä
Tutustu Applen huoltohintoihin