iPadin huolto ja korjaus

Lue ohjeet iPadin korjauttamiseen ja lisätietoja korjauksen hinnasta ja kestosta.

Miten voin korjauttaa iPadini?

Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava huolto- ja korjausvaihtoehto.

Lähetä laite huoltoon: pyydä pakettia, jolla voit lähettää iPadisi Applen korjauskeskukseen.

Tuo laite huoltoon: sovi tapaaminen Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Huollata laitteesi
Ota meihin yhteyttä

iPadin huoltohinnat – Suomi

Paljonko se maksaa?

Jos iPadisi takuu on voimassa, jos sillä on AppleCare Protection Plan tai jos ongelma kuuluu kuluttajansuojalain piiriin, et maksa huollosta mitään. Muissa tapauksissa korjaukset katsotaan takuun ulkopuolisiksi (jolloin ne eivät ole edellä mainittujen kattamia), jos mikä tahansa seuraavista ehdoista täyttyy:

• iPadisi on yli vuoden vanha.
  • iPadisi näyttö menee rikki vahingosta johtuen. (Applen takuu ei kata vahingoista aiheutuvia vaurioita)
  • iPadissasi on muita vahingosta johtuvia vaurioita tai luvattomien muokkausten aiheuttamia ongelmia.

Jos iPadisi huolto tai korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, sinun täytyy maksaa takuun ulkopuolisen huollon maksu (ne eritellään alla).

iPad-malli

Takuun ulkopuolisen huollon hinta

iPad mini, iPad mini 2

231,40 €

iPad mini 3, iPad mini 4

351,40 €

iPad 2,
iPad Air,
iPad (5. sukupolvi)

301,40 €

iPad Air 2,
iPad (3. sukupolvi)
iPad (4. sukupolvi)

351,40 €

iPad Pro – 9,7 tuumaa

421,40 €

iPad Pro (10,5 tuumaa) 501,40 €

iPad Pro (12,9 tuumaa)
iPad Pro (12,9 tuumaa,
2. sukupolvi)

661,40 €

Nämä hinnat koskevat vain Applen tekemiä korjauksia tai Applen korvaamia laitteita. Muiden palveluntarjoajien hinnat ja ehdot saattavat olla erilaiset. Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Takuun ulkopuolisten huoltojen hintaan sisältyy myös 12,40 euron toimitusmaksu. Korvaava iPad on uusi tai uuden veroinen. Jos iPadisi ongelma johtuu vakavista vahingoista tai väärinkäytöstä johtuvista vaurioista, sinun täytyy ehkä maksaa täysi korvaavan tuotteen vaihtohinta.

iPad-mallin tarkistaminen
Tarkista iPad-huoltohinnat eri maassa
Lue lisätietoja AppleCare Protection Planista

iPadin akku ja virta – Suomi

Akkuhuollon hinnat

Jos iPadisi akku täytyy vaihtaa, voimme korjata tai vaihtaa iPadisi akun. Tästä peritään akkuhuoltomaksu. Jos akkusi on viallinen ja iPadisi takuu on voimassa, jos sillä on AppleCare Protection Plan tai jos vika kuuluu kuluttajansuojalain piiriin, sinun ei tarvitse maksaa akkuhuoltomaksua. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Jos sinulla on iPadin AppleCare Protection Plan, olet oikeutettu akun vaihtoon tai korjaukseen, jos iPadisi akku kykenee tarjoamaan enää vain enintään 80 prosenttia sen alkuperäisestä kapasiteetista.

Akkuhuolto Takuu voimassa tai AppleCare-tukisopimus Takuun ulkopuolinen
Kaikki ehdot täyttävät iPad-mallit 0 € 109 €

Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Jos meidän täytyy lähettää iPad sinulle, hintaan lisätään 12,40 euron toimitusmaksu.

Muut akku- ja virtaongelmat

iPadin akun kesto ja suorituskyky riippuvat siitä, miten käytät appeja ja asetuksia. Näiden vinkkien avulla voit pidentää iPadisi akun käyttöikää.

Jos iPadisi ei käynnisty tai sen näyttö muuttuu mustaksi, yritä korjata ongelma näiden ohjeiden avulla. iPadisi ei välttämättä vaadi huoltoa.

Tee huoltopyyntö

Näytön korjaus

Jos iPadisi näyttö menee rikki vahingossa, voit ehkä vaihtaa iPadin korvaavaan laitteeseen takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Applen takuu ja kuluttajansuojalaki eivät kata vahingoista aiheutuvia vaurioita.

Jos näyttö menee rikki valmistusvirheen vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Tee huoltopyyntö

Miten kauan huolto kestää?

Huolto voi kestäää jopa 5 työpäivää, mutta kesto vaihtelee eri huoltotyyppien mukaan. Jos iPadissasi on Applen kaiverrus, huolto voi kestää jopa 10 työpäivää.

Kun saamme iPadisi, voit tarkistaa korjauksesi tilan.

Applen lisävarusteet

Apple-brändiin kuuluvat lisävarusteet (mukaan lukien Apple Pencil) kuuluvat Applen lisävarusteiden yhden vuoden rajoitetun takuun piiriin. Voit korjauttaa tai vaihdattaa Apple Pencilin akun maksua vastaan tai maksutta, jos se kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Lisälaite Akkuhuolto
Apple Pencil  35 €

Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Jos meidän täytyy lähettää Apple Pencil sinulle, hintaan lisätään 12,40 euron toimitusmaksu.

Miten huoltoprosessi toimii?

Ennen kuin lähetät iPadisi meille, muista varmuuskopioida tietosi ja valmistella iPadisi vaihtoa varten. Korvaava laite ei sisällä omia tietojasi, vaan sinun täytyy palauttaa omat tietosi varmuuskopiosta.

Kun saamme iPadisi, lähetämme sinulle tarkemmat tiedot korjauksesta, vaihtamisesta ja maksuista. Jos iPadisi täytyy vaihtaa, lähetämme korvaavan laitteen sinulle oletusasetuksin määritettynä. Korvaava iPad on uusi tai uuden veroinen.

Lue Applen tietosuojakäytäntö

Express Replacement Service

Express Replacement Service on AppleCare+-sopimukseesi sisältyvä etu.

Saat lisätietoja iPadin Express Replacement Service -sivulta