iPadin korjaus ja huolto

Miten voin huollattaa iPadini?

Sovi tapaamisaika

Sovi tapaaminen

Voit sopia tapaamisen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Lähetä laitteesi korjattavaksi

Lähetä laitteesi korjattavaksi

Voit lähettää tuotteesi postitse Applelle korjattavaksi

Yhteydenotto Apple-tukeen

Ota yhteyttä

Voit puhua Apple-tukineuvojan kanssa.

Esitellyt palvelut

Akkuhuolto

Akkuhuolto

Voimme huoltaa iPadisi tai Apple Pencilisi akun huoltomaksua vastaan. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja. Testaamme iPadisi ja tarkistamme, onko siinä akkuongelmia tai muita virtaongelmia.

Voit vaihtaa tuotteesi akun ilman lisämaksua, jos sinulla on AppleCare+ ja jos tuotteesi akku säilyttää enää alle 80 prosenttia sen alkuperäisestä virtakapasiteetista.

Näyttövauriot

Näyttövauriot

Jos iPadin näyttö on vaurioitunut, voimme korjata sen maksua vastaan. Applen takuu ei kata vahingoista aiheutuvia vaurioita.

Näytön vauriot voidaan korjata AppleCare+-sopimuksen käsittelyvahingosta johtuvan vaurion tukitapauksen avulla.

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos hankit huollon suoraan Applelta, voit tarkistaa mahdolliset kulut Hanki arvio -työkalulla. Jos valitset toisen huoltoliikkeen, heillä on omat huoltomaksunsa, joten voit pyytää arviota heiltä. AppleCare+:n piiriin kuuluvista huolloista peritään sama maksu huoltokertaa kohden riippumatta valitsemastasi huoltoliikkeestä. Tarkistamme tuotteesi, kun vastaanotamme sen. Jos löydämme muita vaurioita, voit maksaa lisämaksun.

Joillekin vanhemmille tuotteille ei ehkä ole enää tarjolla laitehuoltoa.

Katso vanhat ja vanhentuneet tuotteet

Kaikkien hintojen valuutta on euro ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos meidän täytyy lähettää iPad sinulle, hintaan lisätään toimitusmaksu.

AppleCare+

Onko sinulla AppleCare+?

Maassasi tai alueellasi on saatavilla AppleCare+ tälle tuotteelle. AppleCare+ kattaa iPadin ja Apple Pencilin akkuhuollon. Tämän ansiosta akkusi voidaan vaihtaa maksutta, jos testaamme tuotteesi ja sen akku kykenee säilyttämään enää alle 80 prosenttia sen alkuperäisestä virtakapasiteetista.

AppleCare+ tarjoaa myös turvan käsittelyvahingoista johtuville vaurioille iPadillesi, Apple Pencilillesi tai Smart Keyboard -näppäimistöllesi. Kaikista tällaisista tapauksista peritään lisämaksu. AppleCare+-etuihisi sisältyy myös pikavaihtopalvelu.

Lue lisätietoja AppleCare+:sta Suomessa

Lue lisää pikavaihtopalvelusta

Takuu

Applen rajoitettu takuu kattaa iPadin ja sen pakkaukseen sisältyvien Apple-lisävarusteiden valmistusvirheet vuoden ajan ostopäivästä lukien. Erikseen ostetut Apple-lisävarusteet kuuluvat Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun piiriin. Niihin sisältyvät Apple Pencil, varakaapelit, langattomat laturit ja Smart Keyboard -näppäimistöt.

Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Ongelmasta riippuen myös AppleCare+-sopimuksesi voi kattaa sen. Sopimusehdot, kuten maksut, ovat voimassa. Ominaisuuksien saatavuus ja vaihtoehdot voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, sinun täytyy maksaa sen korjaamisesta maksu. Jos iPadisi ongelma ei kuulu huollon piiriin, voit joutua maksamaan korvaavan tuotteen täyden hinnan.

Takuu

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare-sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä täydentää kuluttajansuojalain sinulle suomia oikeuksia.

Korvaava laite, jonka Apple tarjoaa osana korjaus- tai vaihtopalvelua, voi sisältää uusia tai aiemmin käytettyjä aitoja Apple-osia, jotka on testattu ja jotka ovat läpäisseet Applen toiminnalliset vaatimukset.