Jos vasen tai oikea AirPodisi ei toimi

Lue, mitä voit tehdä, jos vasen tai oikea AirPod ei toista ääntä.

Jos toisesta AirPodista ei kuulu ääntä

1. Varmista, että latauskotelo on ladattu täyteen.

2. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja anna niiden latautua 30 sekuntia.

3. Avaa latauskotelo iPhonen tai iPadin lähellä.

4. Tarkista latauksen tila iPhonessa tai iPadissa ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat .

5. Aseta molemmat AirPodit korviisi.

6. Testaa molempia AirPodeja toistamalla ääntä.

Jos toinen AirPod ei vieläkään toimi, nollaa AirPodit tai ota yhteys Apple-tukeen.

Jos toisessa AirPodissa on alhainen äänenvoimakkuus

Jos vasen tai oikea AirPod ei toista ääntä tai äänenvoimakkuus on liian alhainen, toimi seuraavasti:

1. Tarkista molempien AirPodien mikrofoni ja kaiutinverkko.

2. Jos näet likaa, puhdista AirPodit.

3. Valitse Asetukset Käyttöapu Kuulo/näkö Balanssi ja varmista, että balanssin liukusäädin on keskikohdassa.