Ilmakuvanäytönsäästäjät Apple TV:lle

Nauti ympäri maailmaa, veden alla ja jopa avaruudessa kuvatuista henkeäsalpaavista videoista. Saat sijaintitiedot helposti napauttamalla ja voit vaihtaa toiseen ilmakuvaan pyyhkäisemällä – kaikki Apple TV:ssäsi.

tvos-17-aerial-screensaver-scotland-lake-3

Ilmakuvanäytönsäästäjän käynnistäminen

Apple TV näyttää näytönsäästäjän, kun se on ollut käyttämättä tietyn minuuttimäärän. Voit käynnistää näytönsäästäjän myös manuaalisesti, ennen kuin näyttö on käyttämättömänä. Palaa Koti-valikkoon painamalla Takaisin-painikettaTakaisin-painike tai Menu-painiketta pitkään ja paina sitten Takaisin-painikettaTakaisin-painike tai Menu-painiketta kaksi kertaa.

Jos haluat muuttaa sitä, minkä ajan kuluttua näytönsäästäjä käynnistyy, avaa Asetukset > Yleinen > Näytönsäästäjä ja valitse Käynnistysajankohta.

Ilmakuvanäytönsäästäjät eivät ole saatavilla Apple TV:n 2. tai 3. sukupolvella.

Katso, missä ilmakuva on kuvattu

Mietitkö joskus, missä katsomasi ilmakuvanäytönsäästäjä on kuvattu? Kun ilmakuvanäytönsäästäjä on näytöllä, napauta vain Apple TV Remotesi Touch-pintaa.

Vaihtaminen toiseen sijaintiin

Et voi valita tiettyä ilmakuvanäytönsäästäjää näytettäväksi Apple TV:lläsi, mutta voit valita teeman. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Näytönsäästäjä > Teemat. Pyyhkäise ja valitse teema näytettäväksi tai kätkettäväksi, kun ilmakuvanäytönsäästäjä on käytössä.

Vaihda ilmakuvien sijaintien välillä pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle Apple TV Remoten Touch-pinnalla, kun ilmakuvanäytönsäästäjä on näkyvissä.

Lisätietoja

• Jos kuuntelet musiikkia Apple TV:lläsi, kun ilmakuva on näytöllä, napauta Touch-pinnan oikeaa tai vasenta laitaa. Näin voit toistaa seuraavan tai edellisen kappaleen.

• Voit määrittää, miten usein uusia ilmakuvia ladataan. Jos haluat muuttaa asetuksia, siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Näytönsäästäjä ja valitse Uuden videon lataus.

• Voit myös käyttää Kuvat-apin muistoja tai albumeita näytönsäästäjänä. Lue, miten voit luoda kuviin perustuvan näytönsäästäjän Apple TV:ssä.

Ladattavissa olevien ilmakuvien määrä riippuu siitä, paljonko Apple TV:ssäsi on tallennustilaa. Voit hallita Apple TV:n tallennustilaa kohdassa Asetukset > Yleinen > Hallitse tallennustilaa.