iPhonen pikalataus

Katso mitä tarvitset iPhonen pikalataukseen.

Mitä tarvitset

Voit pikaladata iPhone 8:n tai uudempien akun jopa 50 prosenttiin noin 30 minuutissa. Katso eri iPhone-mallien testaustiedot.

Pikalataukseen tarvitset iPhone 15 -mallin, joka käyttää USB-C-kaapelia

• Applen 18 watin*, 20 watin, 29 watin, 30 watin, 35 watin, 61 watin, 67 watin, 87 watin, 96 watin tai 140 watin USB-C-virtalähde

• vastaava muun valmistajan virtalähde, joka tukee USB-virransyöttöä (USB-PD).

Pikalataus ei välttämättä toimi, jos olosuhteet ovat liian kylmät tai kuumat.

Jos et ole varma, mikä Apple-virtalähde sinulla on, tarkista virtalähteen päällä tai pohjassa näkyvä wattiteho:

20w-adapter-tech-spec

iPhonen lataustestauksen tiedot

• Apple suoritti testauksen elokuussa 2023 iPhone 15:n, iPhone 15 Plussan, iPhone 15 Pron ja iPhone 15 Pro Maxin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähdettä (20 watin malli A2305). Pikalataustestaus suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Latausaika vaihtelee asetusten ja ympäristötekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat.

• Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 iPhone 14:n, iPhone 14 Plussan, iPhone 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähdettä (20 watin malli A2305). Pikalataustestaus suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Latausaika vaihtelee asetusten ja ympäristötekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat.

• Apple suoritti testauksen helmikuussa 2022 iPhone SE:n (3. sukupolvi) ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla ja käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähdettä (20 watin malli A2305).

• Apple suoritti testauksen elokuussa 2021 iPhone 13 minin, iPhone 13:n, iPhone 13 Pron ja iPhone 13 Pro Maxin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähdettä (20 watin malli A2305).

• Apple suoritti testauksen syyskuussa 2020 iPhone 12:n, iPhone 12 minin, iPhone 12 Pron ja iPhone 12 Pro Maxin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähdettä (20 watin malli A2305). Pikalataustestaus suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Ympäristötekijät vaikuttavat latausaikaan; todelliset tulokset vaihtelevat.

• Apple suoritti testauksen helmikuussa 2020 iPhone SE:n (2. sukupolvi) ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla ja käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähteitä (18 watin malli A1720 ja 30 watin malli A1882).

• Apple suoritti testauksen elokuussa 2019 iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla ja käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähteitä (18 watin malli A1720, 29 watin malli A1540, 30 watin malli A1882, 61 watin malli A1947 ja 87 watin malli A1719).

• Apple suoritti testauksen elokuussa 2017 iPhone X:n, iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla sekä elokuussa 2018 iPhone XS:n, iPhone XS Maxin ja iPhone XR:n ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähteitä (18 watin malli A1720, 29 watin malli A1540, 30 watin malli A1882, 61 watin malli A1718, 87 watin malli A1719).

* iPhone 12:n ja uudempien pikalataukseen tarvitaan vähintään 20 watin virtalähde.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.