Jos appien lataaminen tai päivittäminen ei onnistu iPhonella tai iPadilla

Jos sinulla on ongelmia appien päivittämisessä tai lataamisessa iPhonen tai iPadin App Storesta, kokeile tätä.

Apin päivittäminen manuaalisesti

Lue, miten voit päivittää apin manuaalisesti

Maksutavan lisääminen

Tiliisi täytyy olla ehkä liitettynä kelvollinen maksutapa, vaikka ladattava appi olisi maksuton.

Lisää maksutapa

Priorisoi lataus

Pidä appia painettuna Koti-valikossa. Valitse esiin tulevasta valikosta Priorisoi lataus.

iPhonen näyttö, jossa näkyy apin latausvalikko

Laitteen käynnistäminen uudelleen

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen ja tarkista, voitko ladata tai päivittää appeja.

Käynnistä iPhone uudelleen

Käynnistä iPad uudelleen

Jos et voi vieläkään ladata tai päivittää appeja

Ota yhteyttä Apple-tukeen