Tiedostojen etsiminen iPhonen tai iPadin Tiedostot-apista

Lue, miten voit etsiä ja muokata tiedostoja Tiedostot-apilla.

Tiedostojen etsiminen Tiedostot-apista

1. Avaa Tiedostot-appi iPhonessa tai iPadissa. Etkö näe sinistä Tiedostot-apin kuvaketta Koti-valikossa? Pyyhkäise vain alaspäin ja etsi Tiedostot-appi.

Kuva hausta iPhonessa. Tiedostot-apin kuvake näkyy näytön yläreunan Paras osuma ‑kohdassa.
  2. Etsi haluamasi tiedosto tai hae sitä selaamalla Tiedostot-apista.

Kuva iPhonen Tiedostot-apista, jossa näkyy WIP-hakusanalla tehty haku ja sen alla olevassa näytössä WIP files ‑kansion kuvake.

Tiedostojen hallinta Tiedostot-apin avulla

Voit tallentaa ja muokata tiedostoja Tiedostot-apissa iPhonessa tai iPadissa.

Tiedostot-appiin tallennetut tiedostotyypit

• Sijainnit-kohdan Omassa [laitteessa] ‑osiosta löydät tiedostot, jotka on tallennettu paikallisesti käyttämääsi laitteeseen.

• Sijainnit-kohdan iCloud Drive ‑osiosta löydät iCloud Driveen synkronoidut tiedostot ja kansiot, kuten Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit.

• Voit myös etsiä tiedostoja muista yhdistetyistä pilvipalveluista ja apeista, kuten Boxista, Dropboxista, OneDrivesta, Adobe Creative Cloudista ja Google Drivesta.

Tiedostot-appi ei sisällä kuvakirjastoasi. Voit kuitenkin tallentaa kuvia Tiedostot-appiin iCloud Drivessa tai muussa pilvipalvelussa.

Tiedostot-appi ei tue salasanalla suojattuja zip-kansioita tai -hakemistoja.

Tiedostojen muokkaaminen Tiedostot-apissa

Jos haluat muokata tiedostoa, avaa se napauttamalla. Tiedostotyypistä riippuen voit

• Merkintä-työkalulla to draw, add text, add a signature, and more

• muokata tiedostoa Pagesissa, Keynotessa, Numbersissa ja muissa apeissa.

Voit myös poistaa tiedostoja Tiedostot-apista. iCloud Driveen tai muihin pilvipalveluihin tallennettuihin tiedostoihin tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti kaikkiin laitteisiin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.