Apple Musicin käyttäminen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-puhelimella

Apple Musicilla saat käyttöösi miljoonia kappaleita, valikoituja radiolähetyksiä ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia.

Kun liityt Apple Musiciin, saat iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa ja Android-puhelimen Apple Music -apissa käyttöösi koko maailman musiikin, sekä Apple Music -luettelosta että omasta kokoelmastasi.

Apple Musicin ja iCloud-musiikkikirjaston avulla voit käyttää kaikkea musiikkiasi kaikissa laitteissasi, kunhan olet kirjautunut niissä samalla Apple ID:llä ja iCloud-musiikkikirjasto on käytössä. Jos et ole Apple Musicin tilaaja, voit synkronoida musiikkisi manuaalisesti iTunesilla.

Mitä haluaisit tehdä Apple Musicin avulla?

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tutustuminen Apple Musiciin

iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apin alalaidassa olevien välilehtien avulla voit tutkia ja toistaa sisältöä eri tavoin. Android-puhelimessa voit siirtyä Apple Music -appiin napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .

Kirjasto

Kirjasto-välilehdellä selaat helposti kaikkea musiikkisisältöäsi, olipa se peräisin iTunes Storesta, harvinaiselta ulkomaiselta CD-levyltä tai Apple Music -luettelosta.

Voit tarkastella kirjastossa olevaa musiikkia kappaleiden, albumien, artistien, soittolistojen, musiikkivideoiden, lajityyppien, kokoelmien, säveltäjien, TV-ohjelmien ja elokuvien sekä ladatun musiikin perusteella. Voit järjestää kirjastossa näkyvät kohteet uudelleen napauttamalla oikeasta yläkulmasta Muokkaa ja valitsemalla sitten vaihtoehdot, jotka haluat nähdä. Vaihda niiden järjestystä valinnalla  ja tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa Valmis.

Viimeksi lisätyt -osio päivittyy automaattisesti, kun lisäät sisältöä Apple Music -luettelosta kirjastoosi.

Sinulle

Sinulle-välilehdellä on asiantuntijoidemme valikoimia albumeita ja soittolistoja, jotka vastaavat musiikkimakuasi ja päivittyvät joka päivä. Sinulle-ehdotuksiin vaikuttavat seuraavat tekijät:

Voit myös nähdä, mitä olet viime aikoina kuunnellut, sekä suosikkiartistiesi julkaisuja Connect-kohdassa.

Voit käyttää Apple Music -tilisi asetuksia oikeasta yläkulmasta. Napauta Apple Music -tilin kuvake-kuvaketta tai kuvaa, vieritä sivun alalaitaan ja napauta Näytä tili. Tili-kohdassa voit

Voit kirjautua sisään myös Apple ID:lläsi, jos et ole jo kirjautunut.

Selaa

Apple Music haluaa tuoda musiikin uusimmat tuulet ja suurimmat suosikit ulottuvillesi. Selaa-välilehti sisältää viikoittain uutta, suosittua ja tulevaa musiikkia. Välilehdellä voit myös selata Apple Music -luetteloa lajityypin perusteella.

Napauttamalla Soittolistat näet uusia ja suosittuja soittolistoja, tiettyjä toimintoja ja tunnelmia varten luotuja soittolistoja sekä soittolistoja, joiden valinnoista vastaavat Apple Music -editorit ja alalla toimivat kumppanit. Voit kuunnella myös lajityyppikohtaisia soittolistoja.

Napauttamalla TV ja elokuvat voit katsella ainutlaatuista videosisältöä.

Voit lisätä kirjastoosi kaiken sisällön, jonka löydät Selaa-välilehdeltä.

Radio

Beats 1, ympärivuorokautinen radioasemamme, lähettää legendaaristen artistien ja DJ:den suoria sekä on-demand-ohjelmia. Ohjelmistossa on erikoishaastatteluja, vierailevia juontajia ja parasta uutta musiikkia.

Radio sisältää myös valikoituja asemia jokaiselle musiikin lajityypille. Lisäksi voit luoda omia muokattuja asemia. Näillä asemilla ei ole mainoksia, ja voit kuunnellessasi ohittaa kappaleita rajoituksetta. Voit myös lisätä haluamasi kappaleet kirjastoosi.

Lue lisätietoja Radiosta.

Haku

Haku-välilehden avulla voit löytää esimerkiksi kappaleita, albumeita, artisteja, soittolistoja, radioasemia, TV-ohjelmia ja elokuvia omasta kirjastostasi tai Apple Music -luettelosta.

Näet myös äskettäiset hakusi ja luettelon suosituista hakutermeistä. Pääset nopeasti takaisin aiempiin tuloksiisi napauttamalla jotain edellisistä hakutermeistäsi. Napauttamalla suosittua hakutermiä saat lisätietoja siitä, mikä on suosittua muiden käyttäjien parissa.

Android-puhelimien Apple Music -apissa löydät Haku-toiminnon minkä tahansa välilehden oikeasta yläkulmasta.

Jos et ole Apple Musicin tilaaja

iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apin avulla voit silti toistaa musiikkia omasta kokoelmastasi, luoda ja kuunnella soittolistoja sekä kuunnella Radiota.

Lue lisätietoja iTunesista ja iTunes Storesta.

Voit käyttää Apple Musicia vain henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydelliset ehdot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.