Appien ja pelien lataaminen App Storesta

App Storesta voit mm. ostaa ja ladata appeja tai ladata aiempia ostoksia uudelleen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin, Apple TV:hen tai Maciin.

Voit ladata uusia appeja App Storesta iPhoneesi, iPadiisi, iPod touchiisi, Maciisi tai Apple TV:hesi.

iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi appeja saattaa olla saatavilla myös Apple TV:llesi.

Selaaminen ja ostaminen

Appien lataamiseen ja ostamiseen App Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluja, kuten iCloudia, kirjaudu App Storeen samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.

Voit selata ja ostaa appeja App Storesta iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi, Macillasi tai Apple TV:lläsi.

Kun olet App Storessa millä tahansa laitteellasi ja näet apin kohdalla pilven ja alas osoittavan nuolen, olet jo ostanut tai ladannut kyseisen apin. Kun napautat tai klikkaat pilveä ja alas osoittavaa nuolta, appi ladataan laitteeseesi uudelleen maksutta. Näet jo ostamasi apit myös Päivitykset- tai Ostetut-välilehdellä.

Lue lisätietoja siitä, millä maksutavoilla voit ostaa appeja ja muuta sisältöä.

Voit ostaa appeja Apple TV:llesi iPhonesta, iPadista tai iPod touchista. Jos automaattiset lataukset on päällä, apit ladataan ja asennetaan automaattisesti Apple TV:hen. Jos automaattiset lataukset eivät ole päällä, voit ladata tvOS:ään ostamasi apit Apple TV:n App Storessa Ostot-osion alla.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit selata appeja avaamalla App Storen iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi.

• Tarkastele esittelyssä olevia juttuja ja appeja napauttamalla Tänään-osiota.
  • Näytä uudet julkaisut ja Top-listat napauttamalla Pelit tai Apit tai selaa luokan mukaan.
  • Etsi appia avainsanalla napauttamalla Haku.

Löydettyäsi haluamasi apin lataa se laitteeseesi:

1. Näytä apin tuotesivu napauttamalla appia.
  2. Jos haluat hankkia maksuttoman apin, napauta Hae.
    Jos haluat ostaa maksullisen apin, napauta hintaa.
  3. Joudut ehkä antamaan salasanasi, jotta lataus tai osto onnistuu. Näin teet App Store -ostoksia Touch ID -ominaisuudella.

Joissain apeissa voit tehdä lisäostoja suoraan apissa. Jos otat Perhejaon käyttöön, voit hallita appien lataamista ja appien sisäisiä ostoja Pyydä ostamaan -toiminnolla. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista.

Mac

1. Avaa App Store.
  2. Selaa appeja tai etsi appia, jonka haluat ladata. iPhonen, iPadin ja iPod touchin appikehittäjillä ei aina ole appia Macille.
  3. Klikkaa appia.
  4. Jos appi on maksuton, klikkaa Hae ja valitse sitten apin asennus.
    Jos appi on maksullinen, klikkaa hintaa ja valitse sitten apin osto.

Apin lataus Maciin alkaa. Kun lataus on valmis, voit klikata Avaa tai etsiä appia ja avata sen Spotlight-haulla.

Apple TV

Jos haluat selata appeja 4. sukupolven Apple TV:ssä, avaa App Store. Kun löydät apin, jonka haluat ostaa tai ladata, toimi seuraavasti:

1. Valitse appi.
  2. Jos appi on maksuton, valitse Hae.
    Jos appi on maksullinen, valitse hinta.

Sinua saatetaan pyytää antamaan salasana. Kun annat salasanasi, appi latautuu.

App Store ei ole käytettävissä Apple TV:ssä (3. sukupolvi tai aiempi).

Lue lisätietoja apista

Jos haluat tietää tarkkoja tietoja apista, esimerkiksi kielet, joilla se on saatavana, apin tiedostokoon tai sen yhteensopivuuden muiden Apple-laitteiden kanssa, selaa apin tuotesivun alareunaan. Saat lisätietoja napauttamalla osioita, joita on mahdollisesti saatavilla.

Voit myös ottaa yhteyttä appikehittäjään ja kysyä lisätietoja apin toimivuudesta.

Ohjeita laskutukseen

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.