App Storen käyttö iOS-laitteissa, Apple TV:ssä ja tietokoneessa

iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple TV:n (4. sukupolvi) tai tietokoneen App Storessa voit esimerkiksi ostaa ja ladata appeja ja tarkastella aiempia ostoksiasi.

Voit ladata uusia appeja App Storesta iPhoneesi, iPadiisi, iPod touchiisi tai Apple TV:hesi (4. sukupolvi).

iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi appeja saattaa olla saatavilla myös Apple TV:hesi.

Selaaminen ja ostaminen

Appien lataamiseen ja ostamiseen App Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla käytät Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluita, esimerkiksi iCloudia tai Mac App Storea, kirjaudu App Storeen samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.

Voit selata ja ostaa App Storen appeja iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Apple TV:llä (4. sukupolvi) sekä iTunesin App Storessa Macilla tai Windows-tietokoneella. Jos haluat ostaa ohjelmia Maciisi, tee se Mac App Storessa iTunesin sijaan.

Lue lisätietoja siitä, millä maksutavoilla voit ostaa appeja ja muuta sisältöä.

Voit ostaa Apple TV:hen (4. sukupolvi) appeja iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Jos automaattiset lataukset on päällä, apit ladataan ja asennetaan automaattisesti Apple TV:hen. Jos automaattiset lataukset eivät ole päällä, voit ladata tvOS:ään ostamasi apit Apple TV:n (4. sukupolvi) App Storessa Ostot-osion alla.

iPhone, iPad ja iPod touch

Voit selata appeja iPhonen, iPadin tai iPod touchin App Storessa. Kun löydät haluamasi apin, toimi seuraavasti:

1. Napauta appia.
  2. Voit ostaa apin napauttamalla sen hintaa näytön oikeassa reunassa ja napauttamalla sitten Osta.
    Voit hankkia maksuttoman apin napauttamalla näytön oikeassa reunassa Hae ja napauttamalla sitten Asenna.
  3. Anna salasanasi pyydettäessä. Voit myös käyttää Touch ID:tä appien ostamiseen.

Appi ladataan laitteeseesi.

Joissain apeissa voit tehdä lisäostoja suoraan apissa. Jos otat Perhejaon käyttöön, voit hallita appien lataamista ja appien sisäisiä ostoja Pyydä ostamaan -toiminnolla. Lue lisätietoja appien sisäisistä ostoista.

Mac tai Windows-tietokone

Voit selata App Storea tietokoneellasi seuraavasti:

1. Avaa iTunes ja klikkaa sitten iTunes Store.
  2. Klikkaa ikkunan vasemmassa yläkulmassa olevaa Lisävalinnat-kuvaketta  .
  3. Klikkaa Ohjelmat  .
  4. Klikkaa näytön ylälaidassa App Store.

Kun löydät ohjelman, jonka haluat ostaa tai ladata, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa ohjelmaa.
  2. Jos haluat ostaa ohjelman, klikkaa ohjelman kuvan alla hintaa (Osta).
    Jos haluat hankkia maksuttoman ohjelman, klikkaa ohjelman kuvan alta Hae.
  3. Anna pyydettäessä salasanasi.

Ohjelma latautuu. App Storesta iTunesin kautta lataamasi ohjelmat näkyvät iTunes-kirjastossasi, mutta et voi käyttää niitä tietokoneellasi. Voit sen sijaan synkronoida ohjelmat laitteesi kanssa iTunesissa.

Apple TV (4. sukupolvi)

Jos haluat selata appeja 4. sukupolven Apple TV:ssä, avaa App Store. Kun löydät apin, jonka haluat ostaa tai ladata, toimi seuraavasti:

1. Valitse appi.
  2. Jos haluat ostaa apin, valitse sen hinta (Osta).
    Jos haluat hankkia maksuttoman apin, valitse Hae.
  3. Anna pyydettäessä salasanasi.

Kun annat salasanasi, appi latautuu.

App Store ei ole käytettävissä Apple TV:ssä (3. sukupolvi tai aiempi).

Lue lisätietoja apista

Jos haluat tietää appitiedoston koon, siirry App Storeen laitteellasi ja tarkista tiedot apin sivulta Osta-painikkeen läheltä.

Jos haluat tarkistaa, mitä kieliä appi tukee, siirry App Storeen laitteellasi ja tarkista tiedot apin sivun Kielet-kohdasta. Tarkista kielituki ennen apin ostamista.

Jos haluat tarkistaa, onko appi saatavilla kaikille laitteillesi, siirry App Storeen laitteellasi ja etsi apin kehittäjän verkkosivusto apin sivulta. Tiedon pitäisi löytyä kehittäjän verkkosivustosta.

Jos sinulla on appiin liittyviä ongelmia, pyydä tukea apin kehittäjältä. Löydät apin kehittäjän yhteystiedot siirtymällä App Storessa apin sivulle ja napauttamalla kehittäjän sivustoa.

Lisäohjeita

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.