App Store -ohjelman käyttäminen

Voit etsiä ja ladata ohjelmia, tarkastella aiempia ostoksiasi ja saada lisätietoja ohjelmasta käyttämällä App Storea iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple TV:ssä (4. sukupolvi) tai tietokoneessa.

App Storesta voit ladata uusia ohjelmia iPhoneesi, iPadiisi, iPod touchiisi tai Apple TV:hesi (4. sukupolvi).

Myös iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi ohjelmat saattavat olla saatavilla Apple TV:hesi.

Selaaminen ja ostaminen

Tarvitset ohjelmien ostamiseen Apple ID:n. Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.

Voit selata ja ostaa App Storessa olevia ohjelmia iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Apple TV:llä (4. sukupolvi) sekä käyttämällä App Storea Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Jos haluat ostaa ohjelmia Maciisi, tee se Mac App Storessa iTunesin sijaan.

Lue, millä maksutavoilla voit ostaa ohjelmia ja muuta sisältöä.

Tietoja ostoista ohjelmissa

Joissakin maksullisissa ohjelmissa voit tehdä lisäostoksia suoraan ohjelmassa. Lue lisätietoja ostoista ohjelmissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

Voit selata ohjelmia iOS-laitteellasi napauttamalla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa App Store. Kun löydät haluamasi ohjelman, toimi seuraavasti:

1. Napauta ohjelmaa.
  2. Ohjelman ostaminen: napauta näytön oikeassa laidassa olevaa hintaa ja napauta sitten Osta.
    Ilmaisen ohjelman hakeminen: napauta näytön oikeassa laidassa Hae ja napauta sitten Asenna.
  3. Anna salasana pyydettäessä. Voit myös käyttää Touch ID:tä ohjelmaostoihin.
  4. Ohjelma latautuu laitteeseesi.

Mac tai Windows-tietokone

Voit selata App Storea tietokoneella seuraavasti:

1. Avaa iTunes.
  2. Osoita iTunes Store -kohtaa.
  3. Klikkaa ikkunan vasemmassa yläkulmassa olevaa Lisävalinnat-kuvaketta  .
  4. Klikkaa Ohjelmat  .
  5. Klikkaa näytön ylälaidassa App Store.

Kun löydät haluamasi ohjelman, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa ohjelmaa.
  2. Ohjelman ostaminen: klikkaa ohjelman kuvan alla hintaa (Osta).
    Ilmaisen ohjelman hakeminen: klikkaa ohjelman kuvan alla Hae.
  3. Anna salasana pyydettäessä.
  4. Ohjelma latautuu. App Storesta iTunesin kautta lataamasi ohjelmat näkyvät iTunes-kirjastossasi, mutta et voi käyttää niitä tietokoneellasi. Voit synkronoida ohjelmat laitteesi kanssa käyttämällä iTunesia.

Apple TV (4. sukupolvi)

Voit selata ohjelmia Apple TV:ssä avaamalla App Storen Apple TV:ssä (4. sukupolvi).  Kun löydät haluamasi ohjelman, toimi seuraavasti:

1. Valitse ohjelma.
  2. Ohjelman ostaminen: valitse ohjelman tietojen alta hinta (Osta).
    Ilmaisen ohjelman hakeminen: valitse ohjelman tietojen alta Hae.
  3. Anna salasana pyydettäessä.
  4. Ohjelma latautuu laitteeseesi.

Aiempien ostosten tarkasteleminen

Voit tarkastella aiemmin ostamiasi ohjelmia iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, tietokoneella ja Apple TV:llä (4. sukupolvi).

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -ohjelma.
  2. Napauta Päivitykset.
  3. Napauta Ostetut.

Tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Siirry App Storeen.
  3. Klikkaa Pikalinkit-kohdasta Ostetut.

Apple TV (4. sukupolvi)

1. Avaa App Store -ohjelma.
  2. Valitse näytön ylälaidassa Ostetut.

Jos Ostetut-kohtaa ei näy näytön ylälaidassa, paina kaukosäätimen Menu-painiketta, kunnes palaat App Storen päänäyttöön.

Ohjelman lisätietojen lukeminen

Voit tarkistaa ohjelman tiedostokoon. Ohjelman tiedostokoko ilmoitetaan ohjelman sivulla Osta-painikkeen lähellä.

Voit tarkistaa, millä kielillä ohjelma on saatavilla. Näet ohjelman tukemat kielet ohjelman sivun Kielet-osiosta. Tarkista ennen ohjelman ostamista, tukeeko se omaa kieltäsi.

Voit lukea lisätietoja ohjelmasta. Saat tarkempia tietoja ohjelmasta sen kehittäjän verkkosivustosta. Linkit ovat tarjolla ohjelman sivulla.

Lisäohjeita

Lue, miten toimia, jos ohjelma sulkeutuu yllättäen, lakkaa vastaamasta tai ei avaudu.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: