Pyydä hyvitystä Applelta ostamistasi apeista tai sisällöistä

Joistakin App Storesta, iTunes Storesta, Apple Booksista tai muusta Applen palvelusta tehdyistä ostoksista voi mahdollisesti saada hyvitystä. Voit pyytää hyvitystä millä tahansa laitteella, jossa on selain.

Hyvityksen pyytäminen

1. Kirjaudu osoitteeseen reportaproblem.apple.com.

2. Napauta tai klikkaa I'd like to (Haluan) ja valitse sitten Request a refund (Pyytää hyvitystä).

iPhone, jossa näkyy Report a Problem -sivusto, jossa voit pyytää hyvitystä. Kun olet valinnut Request a refund (Pyydä hyvitystä), valitse syy, miksi pyydät hyvitystä.
  3. Valitse syy, miksi haluat hyvityksen, ja valitse sitten Next (Seuraava).

4. Valitse appi, tilaus tai muu kohde ja valitse sitten Lähetä. Jos sinua veloitettiin tilauksesta, jota et enää halua, voit myös peruuttaa tilauksen.

Odota 24–48 tuntia, kunnes pyyntö päivittyy

Jos Apple hyväksyy pyynnön, maksun palautuminen käytetylle maksutavalle saattaa kestää tätä kauemmin. Lue, miten voit tarkistaa hyvityspyyntösi tilan.

Jos et löydä maksua reportaproblem.apple.com-sivustosta

Selvitä, onko osto tehty jollain toisella tilillä.

1. Etsi sähköpostiviestejä sanoilla ”Applen kuitti” tai ”laskusi Applelta”.

2. Etsi kuitti, joka vastaa summaa, josta haluat pyytää hyvitystä.

3. Katso laskusta, mitä ostettiin ja mitä Apple ID:tä käytettiin.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Kun olet löytänyt kuitin, noudata seuraavia ohjeita:

• Jos kuitti koskee perhejakoryhmäsi jäsentä ja olet perheen järjestäjä, voit pyytää hyvitystä osoitteessa reportaproblem.apple.com. Napauta tai klikkaa Apple ID -painiketta ja valitse sitten Kaikki. Jaetulta maksutavalta veloitetut ostot tulevat näkyviin.

• Jos kuitti koskee jotain toista Apple ID:tä, kirjaudu sisään tällä Apple ID:llä osoitteessa reportaproblem.apple.com.

Jos et löydä kuittia, kokeile seuraavia toimia:

Oikeus hyvitykseen saattaa vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lisätietoja on Applen mediapalveluiden käyttöehdoissa. Kuluttajansuojalakitoimenpiteitä soveltavissa maissa käyttäjät säilyttävät oikeutensa näiden suojatoimenpiteiden mukaisesti. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kuluttajat säilyttävät oikeutensa sovellettavien kuluttajansuojalakien ja -määräysten mukaisesti.

Jos haluat lisätietoja hyvityspyynnöistä tai muista hyvityksistä, joita et voi pyytää reportaproblem.apple.comissa, ota yhteyttä Apple-tukeen.