Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen Apple TV -apissa

Osta elokuvia ja TV-ohjelmia ja katso ne missä tahansa Apple TV -apilla.

Elokuvan tai TV-ohjelman ostaminen iPhonella

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Etsi Haku-välilehdellä haluamasi elokuva tai ohjelma ja napauta sitä.

1. Osta elokuva: napauta Osta-painiketta. Jos et näe Osta-painiketta, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja napauta sitten Osta.

2. Osta TV-ohjelman kausi tai kausikortti: vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan, napauta Osta kausia ja napauta sitten kauden tai kausikortin vieressä olevaa hintaa.*

3. Viimeistele osto kirjautumalla sisään Apple ID:llä.

Jos haluat nähdä kaikki ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat, siirry Kirjasto-välilehdelle.

Jos Kuinka katsoa -kohdassa ei ole Osta-painiketta, sisältöä ei voi ostaa.

Elokuvan tai TV-ohjelman ostaminen iPadilla

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Napauta sivupalkissa Haku.

3. Etsi elokuva tai ohjelma, jonka haluat ostaa, ja napauta sitä.

1. Osta elokuva: napauta Osta-painiketta. Jos et näe Osta-painiketta, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja napauta sitten Osta.

2. Osta TV-ohjelman kausi tai kausikortti: vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan, napauta Osta kausia ja napauta sitten kauden tai kausikortin vieressä olevaa hintaa.*

4. Viimeistele osto kirjautumalla sisään Apple ID:llä.

Jos haluat nähdä kaikki ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat, siirry sivupalkin Kirjasto-kohtaan.

Jos Kuinka katsoa -kohdassa ei ole Osta-painiketta, sisältöä ei voi ostaa.

Elokuvan tai TV-ohjelman ostaminen Macilla

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Etsi elokuva tai ohjelma, jonka haluat ostaa, ja klikkaa sitä.

1. Osta elokuva: klikkaa Osta-painiketta. Jos et näe Osta-painiketta, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja klikkaa sitten Osta.

2. Osta TV-ohjelman kausi tai kausikortti: vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan, klikkaa Osta kausia ja klikkaa sitten kauden tai kausikortin vieressä olevaa hintaa.*

3. Viimeistele osto kirjautumalla sisään Apple ID:llä.

Jos haluat nähdä kaikki ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat, siirry sivupalkin Kirjasto-kohtaan ja klikkaa Elokuvat tai TV-ohjelmat.

Jos Kuinka katsoa -kohdassa ei ole Osta-painiketta, sisältöä ei voi ostaa.

Elokuvan tai TV-ohjelman ostaminen Apple TV:llä, Windows-tietokoneella, älytelevisiolla tai suoratoistolaitteella

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Etsi elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat ostaa.

1. Osta elokuva: valitse Osta-painike. Jos et näe Osta-painiketta, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja valitse sitten Osta.

2. Osta TV-ohjelman kausi tai kausikortti: vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan, valitse Osta kausia ja valitse sitten kauden tai kausikortin vieressä oleva hinta.*

3. Viimeistele osto kirjautumalla sisään Apple ID:llä.

Kirjasto-välilehdellä näet kaikki elokuvat ja TV-ohjelmat, jotka olet ostanut Apple TV:llä, älytelevisiolla tai suoratoistolaitteella. Windows-tietokoneessa voit katsoa kaikki ostoksesi valitsemalla sivupalkista Kirjasto ja klikkaamalla Elokuvat tai TV-ohjelmat.

Jos Kuinka katsoa -kohdassa ei ole Osta-painiketta, sisältöä ei voi ostaa.

* Voit ostaa kokonaisia TV-ohjelman kausia tai ostaa kausikortin saadaksesi uudet jaksot, kun ne ovat saatavilla. TV-ohjelman kausikortin voimassaoloaika umpeutuu, kun tarjoaja on ladannut kaikki kyseisen kauden jaksot. Jos ostat ohjelmasta yhden tai useamman jakson ja sitten koko kauden, koko kauden hinnasta vähennetään jo maksamasi summa.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä voit ostaa maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.