iTunes-sisällön jakaminen Kotijaon avulla muiden laitteiden kanssa

Jaa ja lähetä tietokoneen iTunes-kirjaston sisältöä muihin tietokoneisiin, iOS-laitteisiin ja Apple TV:isiin. Voit käyttää Kotijakoa enintään viidessä tietokoneessa kotiverkossasi.

Aloittaminen

• Kotijaon käyttö edellyttää, että laitteesi ovat samassa kotiverkossa. Joskus saatat tarvita internet-yhteyden.
  • Tarvitset iTunesin ja iOS:n uusimman version.
  • Valitse jokin laite, niin voit lukea ohjeita Kotijaon käyttöönottoon ja käyttöön:

Kotijaon käyttäminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tiedosto > Kotijako > Laita Kotijako päälle.

Voit nyt käyttää Kotijakoa.

• Voit lähettää musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, ohjelmia ja muuta iTunes-sisältöä valtuutetusta tietokoneesta toiseen. Tietokoneiden tulee olla päällä ja hereillä ja iTunesin tulee olla auki.
  • Näet kaikki jaetut kirjastosi valitsemalla iTunesin vasemmasta yläkulmasta  Musiikki.
  • Voit myös kopioida jotakin iTunes-sisältöä jaetusta kirjastosta vetämällä sisällön iTunes-kirjastoosi.

Kotijaon käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Valitse Asetukset > Musiikki. Voit myös valita Asetukset > Videot.
  2. Vieritä alas Kotijako-kohtaan.
  3. Kun näet ”Kirjaudu sisään”, napauta sitä. Anna Apple ID:si ja salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt käyttää Kotijakoa iOS-laitteessasi.

Jaetuista videoista nauttiminen

1. Avaa Videot-appi.
  2. Napauta Jaetut.
  3. Valitse kirjasto.

Jaetusta musiikista nauttiminen

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Napauta Kirjasto. Jos käytössäsi on iPad, napauta Kirjasto uudelleen.
  3. Napauta Kotijako. Eikö sitä näy? Napauta Muokkaa, valitse Kotijako, napauta Valmis ja napauta sitten Kotijako.
  4. Valitse jaettu kirjasto.

Kotijaon käyttäminen Apple TV:ssä

1. Siirry Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) kohtaan Asetukset > Tilit > Kotijako. Valitse Apple TV:n aiemmissa malleissa Asetukset > Tietokoneet.
  2. Valitse Laita Kotijako päälle.
  3. Anna Apple ID:si ja salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt käyttää Kotijakoa Apple TV:ssäsi:

• Löydät jaetut kirjastot valitsemalla päävalikosta Tietokoneet ja valitsemalla sitten kirjaston.
  • Voit myös katsella tietokoneessasi olevia kuvia Apple TV:stä käsin: Avaa iTunes tietokoneessa. Valitse sitten Arkisto > Kotijako > Valitse Apple TV:llä jaettavat kuvat.

Näin saat apua

Lue, mitä tehdä, jos jaettuja kirjastoja ei näy Kotijaon käyttöönoton jälkeen.

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.