iTunes-sisällön jakaminen Kotijaon avulla muiden laitteiden kanssa

Kotijaon avulla voit jakaa ja lähettää tietokoneen iTunes-kirjaston sisältöä muihin tietokoneisiin, iOS-laitteisiin ja Apple TV:isiin.

Aloittaminen

• Kotijaon käyttö edellyttää, että laitteesi ovat samassa kotiverkossa. Joskus saatat tarvita internet-yhteyden.
  • Tarvitset iTunesin ja iOS:n uusimman version.
  • Valitse jokin seuraavista laitteista, niin voit lukea ohjeita Kotijaon käyttöönottoon ja käyttöön.

Kotijaon käyttö Macissa tai Windows-tietokoneessa

Voit käyttää Kotijakoa enintään viidessä tietokoneessa kotiverkossasi. Voit käyttää Kotijakoa seuraavasti:

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tiedosto > Kotijako > Laita Kotijako päälle.

Voit nyt käyttää Kotijakoa.

• Voit lähettää musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, ohjelmia ja muuta iTunes-sisältöä valtuutetusta tietokoneesta toiseen. Tietokoneiden tulee olla päällä ja hereillä ja iTunesin tulee olla auki.
  • Näet kaikki jaetut kirjastosi valitsemalla iTunesin vasemmasta yläkulmasta  Music.
  • Voit myös kopioida jotakin iTunes-sisältöä jaetusta kirjastosta vetämällä sisällön iTunes-kirjastoosi.

Kotijaon käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Valitse Asetukset > Musiikki tai Asetukset > Videot.
  2. Vieritä alas Kotijako-kohtaan.
  3. Napauta Kirjaudu sisään ja anna Apple ID:si sekä salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt käyttää Kotijakoa iOS-laitteessasi.

• Voit katsella jaettuja videoita avaamalla Videot-ohjelman, napauttamalla Jaetut ja valitsemalla kirjaston.
  • Jos haluat nauttia jaetusta musiikista iPhonella tai iPod touchilla Kotijaon kautta, avaa Musiikki-ohjelma ja napauta Oma musiikki > Kirjasto. iPadissa voit napauttaa vain Oma musiikki. Napauta avautuvan näytön keskiosassa olevaa luokkaa. Napauta sitten Kotijako ja valitse jaettu kirjasto, johon haluat yhdistää.

Kotijaon käyttö Apple TV:ssä

1. Valitse Apple TV:ssä (4. sukupolvi) Asetukset > Tilit > Kotijako. Valitse Apple TV:n aiemmissa malleissa Asetukset > Tietokoneet.
  2. Valitse Laita Kotijako päälle.
  3. Anna Apple ID:si ja salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt käyttää Kotijakoa Apple TV:ssäsi:

• Löydät jaetut kirjastot valitsemalla päävalikosta Tietokoneet ja valitsemalla sitten kirjaston.
  • Voit myös katsella tietokoneessasi olevia kuvia Apple TV:stä: Avaa iTunes tietokoneessa. Valitse sitten Arkisto > Kotijako > Valitse Apple TV:llä jaettavat kuvat.

Näin saat apua

Lue, mitä tehdä, jos jaettuja kirjastoja ei näy Kotijaon käyttöönoton jälkeen.

Muokattu viimeksi: