iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen lataaminen

Lue ohjeet iPod classicin, iPod nanon ja iPod shufflen akun lataamiseen.

Valitse laite. Etkö ole varma? Näin tunnistat iPodisi mallin.

iPod classicin tai iPod nanon lataaminen

Akun lataaminen tietokoneen avulla tai pistorasiasta.

Akun lataaminen tietokoneen avulla

1. Liitä iPod sen Apple-latauskaapeliin.

2. Liitä kaapelin toinen pää tietokoneen USB-porttiin (ei näppäimistön).

3. Pidä tietokone päällä ja hereillä, kun iPod latautuu

iPodin lataaminen tietokoneen kautta
iPodin kytkeminen tietokoneeseen latausta varten
iPodin lataaminen USB-virtapistokkeen kautta

Akun lataaminen pistorasiasta

1. Liitä iPod sen Apple-latauskaapeliin.

2. Liitä kaapelin toinen pää yhteensopivaan USB-laturiin. Kytke se esimerkiksi USB-virtalähteeseen tai Applen sertifioimaan virtalisävarusteeseen, kuten USB-keskittimeen tai telakointiasemaan.

3. Kytke USB-laturi pistorasiaan.

iPod shufflen lataaminen

Akun lataaminen tietokoneen avulla tai pistorasiasta.

Akun lataaminen tietokoneen avulla

1. Ota esiin iPodin mukana toimitettu¬Apple iPod shufflen USB-kaapeli tai Apple iPod shufflen telakka. Etkö löydä sitä? Käytä sen sijaan Applen sertifioimaa USB-kaapelia.

2. Kytke kaapeli tai telakka iPodin kuulokeliitäntään. Kytke toinen pää tietokoneen USB-porttiin (ei näppäimistön).

3. Pidä tietokone päällä ja hereillä, kun iPod latautuu.

Lataa kytkemällä iPod shuffle tietokoneeseen
Lataa kytkemällä iPod shuffle tietokoneeseen
Lataa kytkemällä iPod shuffle USB-virtapistokkeeseen

Akun lataaminen pistorasiasta

1. Kytke Applen USB-kaapeli tai telakka iPodin kuulokeliitäntään.

2. Kytke kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen.

3. Liitä virtalähde pistorasiaan.

Jos tarvitset apua

*Ladattavien akkujen käyttöikä on rajallinen. Katso lisätietoja akkujen käyttöiästä ja akun käyttöajan maksimoimisesta.