Jos jokin iPhonen tai iPadin appi lakkaa vastaamasta, sulkeutuu odottamatta tai ei avaudu

Jos iPhonen tai iPadin appi ei toimi odotetulla tavalla, kokeile näitä toimenpiteitä.

Sulje appi ja avaa se uudelleen

Pakota appi sulkeutumaan. Avaa sitten appi ja tarkista, toimiiko se odotetulla tavalla.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä iPhone uudelleen tai käynnistä iPad uudelleen. Avaa sitten appi ja tarkista, toimiiko se odotetulla tavalla.

Tarkista päivitykset

Avaa App Store, napauta profiilikuvakettasi ja vieritä sitten alas päivitysten saatavuuden tarkistamiseksi. Jos appiin ei ole saatavilla päivityksiä, päivitä iPhonen tai iPadin ohjelmisto.

Poista appi ja lataa se sitten uudelleen

Poista appi. Kun teet tämän, saatat menettää appiin tallennettuja tietoja. Lataa sitten appi uudelleen. Tarkista sitten, onko appiin liittyvä ongelma ratkennut.

Lisäohjeet

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.