Näyttökuvan ottaminen iPhonella

Tallenna näytön sisältö nopeasti.

Näyttökuvan ottaminen iPhone 14:llä ja muilla malleilla, joissa on Face ID

1. Paina sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti.

Nuolet osoittamassa sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta Face ID:llä varustetussa puhelimessa, kuten iPhone 14:ssä
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.

3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Näyttökuvan ottaminen iPhone-malleilla, joissa on Touch ID ja sivupainike

1. Paina sivupainiketta ja Koti-painiketta samanaikaisesti.

Nuolet osoittamassa sivupainiketta ja Koti-painiketta
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.

3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Näyttökuvan ottaminen iPhone-malleilla, joissa on Touch ID ja yläpainike

1. Paina yläpainiketta ja Koti-painiketta samanaikaisesti.

Nuolet osoittamassa yläpainiketta ja Koti-painiketta
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.

3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Mistä näyttökuvat löytyvät?

Avaa Kuvat ja valitse sitten Albumit > Mediatyypit > Näyttökuvat.