iPhone ja Apple Watch, joissa näkyy synkronointinäyttö.

Ensimmäiset vaiheet

Voit ottaa Apple Watchisi käyttöön ja alkaa käyttää sitä muutamassa minuutissa.

Apple Watchin käytön aloittaminen

Aktiivisuus-appi, jossa on Arkiliikunta-, Liikunta- ja Seisominen-ympyrät.

Iloa liikuntaan

Apple Watch voi seurata aktiivisuuttasi ja treenejäsi sekä kannustaa elämään aktiivisempaa elämää ystävällisillä muistutuksilla ja mukavilla kilpailuilla.

Pysy kunnossa Apple Watchin avulla

Matala syke ‑näyttö, jossa näkyy ilmoitus, että syke laski alle arvon 40/min kymmenen minuutin ajaksi.

Seuraa terveyttäsi

Apple Watch voi auttaa seuraamaan tärkeitä terveystietoja, kuten kuukautiskiertoa ja korkeita ja matalia sykkeitä ja epäsäännöllisyyksiä sydämen rytmissä. Voit myös seurata sydämesi rytmiä tallentamalla EKG-käyrän Apple Watchin EKG-apilla.

Tärkeiden terveystietojen seuraaminen Apple Watchilla

Viestikeskustelu. Appipainike ja viestikenttä ovat alhaalla.

Pysy yhteydessä

Viestit-, Mail-, Puhelin- ja Radiopuhelin-appien avulla on helppoa olla yhteydessä perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa.

Pysy yhteydessä Apple Watchin avulla

Voit selata Apple Watchin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.