Ohjauslevyohjauksen määritysosio

VoiceOver-työkalun ohjauslevyohjauksen määritysosiossa voit määrittää VoiceOver-komentoja ohjauslevyeleille.

Avaa VoiceOver painamalla Komento-F5 ja avaa sitten VoiceOver-työkalu painamalla VO-F8.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Muuntonäppäin-ponnahdusvalikko

Osoita ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten muuntonäppäin, jota haluat käyttää eleiden kanssa. Oletuksena ei käytetä muuntonäppäintä.

Ohjauslevyele

Ilmaisee eleet, jotka voit määrittää VoiceOver-komennoille.

Komento

Näytä eleelle määritettävien erityyppisten komentojen ponnahdusvalikot osoittamalla komentokenttää.