VoiceOverin käyttäminen automaattisesti sisäänkirjautumisikkunassa

Määritä järjestelmäasetus, joka mahdollistaa VoiceOverin automaattisen käytön macOS:n sisäänkirjautumisikkunassa.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, osoita Käyttäjät ja ryhmät ja osoita sitten Kirjautumisvalinnat.

Jos Käyttäjät ja ryhmät -asetukset on lukittu, avaa ne klikkaamalla ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa lukkokuvaketta ja kirjoittamalla sitten ylläpitäjän salasana.

2. Klikkaa Kirjautumisvalinnat ja valitse ”Käytä VoiceOveria kirjautumisikkunassa”.

Voit laittaa tämän ominaisuuden päälle tai pois päältä Käyttöapu-asetusten VoiceOver-osiossa.

Voit laittaa VoiceOverin päälle sisäänkirjautumisikkunassa painamalla Komento-F5. Jos Macissasi on Touch Bar, voit pitää komentonäppäintä painettuna ja painaa Touch ID:tä kolme kertaa nopeasti.