Seuraavan näppäimen painalluksen huomioimatta jättämisen kertominen VoiceOverille

Ohjelmat saattavat käyttää VoiceOver-muuntonäppäintä toisen näppäimen kanssa jonkin toiminnon suorittamiseen. Jos käytät VoiceOveria ja haluat käyttää ohjelman komentoa, voit pyytää VoiceOveria jättämään seuraavan näppäinyhdistelmän huomioimatta.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Paina VO-Sarkain.

VoiceOver ei huomioi ohjelman komentoa kun painat sitä.

Voit vaihtaa useita ohjelmien näppäinoikoteitä Näppäimistö-asetusten Oikotiet-osiossa.