Tekstiattribuuttien muutosten kuuleminen

Voit asettaa VoiceOverin ilmoittamaan kun tekstiattribuutit muuttuvat – esimerkiksi kun tekstissä käytetään lihavointia tai kursiivia.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Voit avata monisanaisuusroottorin painamalla VO-V.

2. Paina Nuoli vasemmalle- tai Nuoli oikealle -näppäintä kunnes kuulet ”tekstiattribuutit” ja senhetkisen asetuksen.

3. Paina Nuoli ylös- tai Nuoli alas -näppäintä, kunnes kuulet haluamasi asetuksen, kuten Toista äänimerkki.

4. Sulje roottori painamalla Esc tai Fn-sarkain.

Voit asettaa tekstiattribuuttivalinnat VoiceOver-työkalun Monisanaisuus-kategorian Teksti-osiossa.

Kuulet VoiceOver-kohdistinta lähimpänä olevan tekstin tyylin yksityiskohdat painamalla VO-T.

Jos käytät liikkuvia asetuksia vieraskoneella, kun muutat tekstiattribuuttiasetuksia, asetukset tallennetaan liikkuvien asetusten asemalle eikä vieraskoneelle.