Dockin käyttäminen

Käytä Dockia ohjelmien, dokumenttien, kansioiden tai pinojen avaamiseen.

Jos ohjauslevyohjaus on käytössä, voit selata ja käyttää Dockia eleillä.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Dockin selaaminen

• Siirrä VoiceOver-kohdistin Dockiin painamalla VO-D tai kaksoisnapauttamalla ohjauslevyn alareunan lähettyviltä.

• Voit liikkua Dockissa käyttämällä nuolinäppäimiä tai pyyhkäisemällä tai vetämällä ohjauslevyllä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle.

• Kirjoita ohjelman tai kansion nimi. Jos haluat esimerkiksi siirtää VoiceOver-kohdistimen Mailiin, ala kirjoittamaan sen nimeä.

• Voit poistua Dockista painamalla Esc tai Fn-sarkain tai liikuttamalla kahta sormea eteen ja taakse ohjauslevyllä.

Dockissa olevien kohteiden käyttäminen

• Jos haluat siirtää kohteen, pidä Optio-näppäintä painettuna ja siirrä kohde nuolinäppäimillä. Jokainen nuolinäppäimen painallus siirtää sen yhteen paikkaan.

• Voit avata kohteen painamalla VO-välilyönti tai kaksoisnapauttamalla ohjauslevyllä.

• Jos haluat avata kohteen oikotievalikon, paina VO-Vaihto-M ja liikuta sitten oikotievalikkoa ylös- ja alaspäin nuolinäppäimillä. Jos haluat sulkea oikotievalikon tekemättä valintaa, paina Esc tai Fn-sarkain.

• Jos haluat lisätä kohteen, siirry kohteeseen Finderissa tai työpöydällä ja paina sitten Ctrl-Vaihto-Komento-T.

• Jos haluat poistaa kohteen, avaa sen oikotievalikko (VO-Vaihto-M) ja valitse Poista Dockista.