Kytke VoiceOver päälle tai pois päältä

Laita VoiceOver päälle tai pois päältä milloin tahansa.

• Paina Komento-F5. Jos VoiceOver on päällä, näppäinten painaminen kytkee sen pois päältä.

• Käytä Siriä. Voit sanoa esimerkiksi: “Laita VoiceOver päälle” tai “Laita VoiceOver pois päältä”.

Voit laittaa VoiceOverin päälle tai pois päältä myös Käyttöapuvalinnat-oikotiepaneelia. Tuo se näkyviin painamalla optio-komento-F5. Jos Macissasi on Touch Bar, voit myös painaa Touch ID:tä nopeasti kolme kertaa. Paina oikotiepaneelissa sarkainnäppäintä, kunnes kuulet VoiceOver-valinnan. Paina sitten välilyöntiä.