VoiceOver-kohdistimen korostaminen järjestämällä näyttökohteet

Kun järjestät näyttökohteita, näyttö on himmennetty siten, että vain VoiceOver-kohdistimen sisältö näkyy näytön keskellä. Tästä ominaisuudesta voi olla hyötyä, kun opettelet käyttämään VoiceOveria.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Kun haluat järjestää näyttökohteita, paina VO-F10.

Tekstitys- tai pistekirjoituspaneeli siirtyy näytön ylä- tai alaosan keskelle, VoiceOver-kohdistimessa oleva kohde siirtyy näytön keskelle ja näytön muut osat himmennetään. Kun selaat näyttöä, VoiceOver-kohdistin pysyy näytön keskiosassa, ja näet kohteen, johon selaat.

• Kun haluat poistaa näyttökohteiden järjestämisen, paina VO-F10 uudelleen.