VoiceOverin äänitehosteet ja niiden mykistäminen

VoiceOver käyttää yksilöllisiä äänitehosteita ilmoittamaan tapahtumista (kuten ikkunan aukeamisesta) ja sijainneista (kuten rajalle tulemisesta).

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Jos haluat lisätietoja VoiceOverin äänitehosteista, avaa VoiceOver-ohjevalikko painamalla VO-H ja siirry Äänet-ohjeeseen nuolinäppäinten avulla.

• Voit mykistää VoiceOverin äänitehosteet (muiden ohjelmien ääniin vaikuttamatta) avaamalla VoiceOver-työkalun (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä) ja valitsemalla Ääni-kategorian.

Jos käytät VoiceOver-eleitä, vältä äänitehosteiden mykistämistä. Tyhjän tilan äänitehosteen kuuleminen on erittäin hyödyllistä, kun halutaan määrittää kohteiden sijainti työpöydällä.