Yhteistyö tekstityspaneelin avulla

Tekstityspaneeli näyttää, mitä VoiceOver puhuu. Siitä voi olla apua silloin, kun jaat Macin näkevien käyttäjien kanssa.

Tekstityspaneeli näyttää, mitä VoiceOver parhaillaan puhuu.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Paneelin näyttäminen tai kätkeminen

Tee jokin seuraavista:

• Avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), osoita Näyttökohteet-kategoriaa ja osoita sitten Tekstityspaneeli.

• Näytä tai piilota tämä paneeli painamalla VO-Komento-F10.

Tämä komento muuttaa tekstityspaneelin asetuksen päälle tai pois päältä VoiceOver-työkalussa.

Jos haluat näyttää tai piilottaa tekstityspaneelin, pistekirjoituspaneelin ja VoiceOver-kohdistimen, paina VO-Komento-F11.

Paneelin siirtäminen tai sen koon muuttaminen

1. Paina VO-Vaihto-F10, kunnes kuulet toiminnon, jonka haluat suorittaa.

Jos esimerkiksi kuulet ”muutetaan”, mutta haluat siirtää tekstityspaneelia, paina näppäimiä uudelleen, kunnes kuulet ”siirretään”.

2. Paina VoiceOver-muuntonäppäintä ja nuolinäppäimiä, jos haluat siirtää tekstityspaneelia tai muuttaa sen kokoa.

3. Kun olet valmis, paina Esc tai Fn-sarkain.