Verkkosivujen selaaminen kuvien tai kehysten avulla

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Kuvat

• Voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen grafiikkaan painamalla VO-Komento-G tai VO-Komento-Vaihto-G.

Voit määritellä milloin kuviin siirrytään avaamalla VoiceOver-työkalun (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä) ja osoittamalla sitten Selaus-kategoriaa.

Jos kuvalla ei ole kuvausta, VoiceOver lausuu kuvan tiedostonimen. Voit luoda muokatun nimiön näille kuville tai kuville, joiden alt-teksti ei ole hyödyllistä.

Kehykset

Jos verkkosivu järjestää tietoa alueille, joita kutsutaan kehyksiksi, voit selata sivua niiden avulla.

• Kun haluat siirtyä seuraavaan kehykseen, paina VO-Komento-F.

• Kun haluat siirtyä edelliseen kehykseen, paina VO-Vaihto-F.

Jos kuvat tai kehykset on lueteltu roottorissa kun selaat verkkosivuja, voit siirtyä tiettyyn kehykseen roottorilla. Jos haluat lisätietoja, katso: Selaaminen roottorilla.