Kirjoittamasi kuuleminen

VoiceOver voi puhua kirjoittamasi tekstin (tästä käytetään nimitystä ”kirjoituskaiku”).

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Voit avata monisanaisuusroottorin painamalla VO-V.

2. Paina Nuoli vasemmalle- tai Nuoli oikealle -näppäintä kunnes kuulet ”kirjoituskaiku” ja senhetkisen asetuksen.

3. Paina Nuoli ylös- tai Nuoli alas -näppäintä kunnes kuulet haluamasi asetuksen.

4. Sulje roottori painamalla Esc tai Fn-sarkain.

Voit asettaa kirjoituskaiun myös VoiceOver-työkalun Monisanaisuus-kategorian Teksti-osiossa. Voit avata VoiceOver-työkalun painamalla VO-F8, kun VoiceOver on päällä.

Jos haluat, että VoiceOver ilmoittaa, kun painat lukitus- tai muuntonäppäintä, avaa VoiceOver-työkalu ja osoita Ilmoitukset.

Jos käytät liikkuvia asetuksia vieraskoneella, kun muutat kirjoitusasetuksia, asetukset tallennetaan liikkuvien asetusten asemalle eikä vieraskoneelle.