Puheen keskeyttäminen tai mykistäminen

Voit keskeyttää VoiceOver-puheen väliaikaisesti tai mykistää sen kokonaan.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Puheen keskeyttäminen tai jatkaminen: Puhetta voi hallita monella eri tavalla:

• Paina Ctrl-näppäintä.

• Jos caps lock -näppäin on VoiceOver-muuntonäppäimenä, paina sitä.

• Jos Ohjauslevyohjaus on käytössä, napauta ohjauslevyä kahdella sormella.

• Mykistä puhe: Voit säätää VoiceOver-puheen äänenvoimakkuutta tai mykistää sen painamalla VO-komento-vaihto-nuoli oikealle, kunnes kuulet ”äänenvoimakkuus”, ja painamalla sitten VO-komento-vaihto-nuoli alas toistuvasti.

Vaihtoehtoisesti avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on kytketty päälle), osoita Puhe-kategoriaa, osoita Puheäänet ja valitse sitten valintaneliö.

Jos liikutat VoiceOver-kohdistinta, kun olet keskeyttänyt puheen, VoiceOver alkaa puhumaan VoiceOver-kohdistimessa olevaa kohdetta.