Välimerkkien kuuleminen

Muuta VoiceOverin lukemien välimerkkien tasoa.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Voit avata monisanaisuusroottorin painamalla VO-V.

2. Paina Nuoli vasemmalle- tai Nuoli oikealle -näppäintä kunnes kuulet ”välimerkit” ja senhetkisen asetuksen.

3. Paina Nuoli ylös- tai Nuoli alas -näppäintä, kunnes kuulet haluamasi asetuksen, kuten Kaikki tai Ei mitään.

4. Sulje roottori painamalla Esc tai Fn-sarkain.

Voit asettaa välimerkkivalinnat myös VoiceOver-työkalun Monisanaisuus-kategorian Teksti-osiossa. Voit avata VoiceOver-työkalun painamalla VO-F8, kun VoiceOver on päällä.

Jos käytät liikkuvia asetuksia vieraskoneella, kun muutat välimerkkiasetuksia, asetukset tallennetaan liikkuvien asetusten asemalle eikä vieraskoneelle.