Painikkeiden, valintaneliöiden ja muiden säädinten käyttäminen

Ennen kuin valitset painikkeen, valintaneliön tai käyttöliittymän muun säätimen, varmista, että tiedät missä näppäimistökohdistus ja VoiceOver-kohdistin ovat. Jos haluat lisätietoja, katso: Nykyisen valinnan kuuleminen.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Lisää valinta tai ota valinta pois valintaneliöstä tai muusta säätimestä: Paina VO-välilyönti tai kaksoisnapauta. Jos Pikaselaus on päällä, paina nuoli ylös-nuoli alas.

• Pidä VoiceOver-kohdistimessa olevaa painiketta painettuna: Paina VO-välilyönti ja pidä se painettuna. Lopeta painikkeen painaminen vapauttamalla välilyöntinäppäin.

• Avaa ponnahdusvalikko: Paina VO-välilyönti tai kaksoisnapauta ohjauslevyä. Jos Pikanavigointi on päällä, paina Nuoli ylös-Nuoli alas.

• Säädä liukusäädintä, askellinta tai jakajaa: Aloita säätimen käyttö painamalla VO-vaihto-nuoli alas tai pyyhkäisemällä ohjauslevyllä kahdella sormella oikealle. Suurenna tai pienennä sitten asetusta käyttämällä VO- ja nuolinäppäimiä tai pyyhkäisemällä ohjauslevyllä ylös tai alas yhdellä sormella. Kun olet valmis, lopeta säätimen käyttö painamalla VO-vaihto-nuoli ylös tai pyyhkäisemällä kahdella sormella vasemmalle.