iCloud-laite

Mikä tahansa Mac, iOS-laite, Apple TV tai Windows-tietokone, joka täyttää käytettävän iCloud-ominaisuuden järjestelmävaatimukset ja on kirjautuneena sisään iCloudiin Apple ID:llä. Jos haluat lisätietoja ominaisuuksien vaatimuksista ja suosituksista, katso Applen tukiartikkeli iCloudin järjestelmävaatimukset.

Huomaa: iCloud ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja iCloud-ominaisuudet saattavat vaihdella alueittain. Katso www.apple.com/icloud.