Apple TV -apin ikkunassa näkyy Koti.

Apple TV+:n, MLS Season Passin ja muiden kanavien koti

Apple TV -apista löytyy kaikki, mitä haluat katsoa. Se on ainoa paikka, josta löytyy Apple TV+ -palvelun alkuperäiselokuvia ja -TV-ohjelmia, Friday Night Baseball sekä kaikki MLS Season Passilla tilattavat Major League Soccer -ottelut.

TV:n katsominen Macilla

Apple TV -apin ikkunassa näkyy Apple TV+.

Aloita katselu nyt kirjautumalla sisään

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja käyttää aiemmin ostamiasi tai vuokraamiasi kohteita. Voit myös tilata esimerkiksi Apple TV+:n, MLS Season Passin ja Apple TV -kanavat.

Kirjautuminen sisään tilille

Macin SharePlay, jossa näkyy Apple TV -appi ja käynnissä oleva FaceTime-puhelu.

Yhdessä katseleminen

SharePlayn avulla voit katsella elokuvia tai ohjelmia missä tahansa ja kenen tahansa kanssa.

Katseleminen yhdessä SharePlayn avulla Apple TV ‑apissa

Voit selata Apple TV -apin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Apple TV+ ja MLS Season Pass edellyttävät tilausta. Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.