Siri Remote (3. sukupolvi)

Tutustu Siri Remote ‑kaukosäätimeen

Siri Remote (3. sukupolvi) USB-C:llä on hallintaominaisuuksiltaan ylivertainen kosketuslevyllä ja uudella latausportilla varustettu kaukosäädin.

Tutustu uusiin tapoihin selata sisältöä Apple TV:ssä

Apple TV, jossa näkyy Koti-valikko

Oletko uusi Apple TV:n käyttäjä?

Opi määrittämään Apple TV upeaa elokuvakokemusta varten.

Apple TV:n käyttöönotto

SharePlay-esimerkki näkyy iPhonessa ja Apple TV:ssä.

Yhdessä katseleminen SharePlayn avulla

SharePlayn avulla voit katsella elokuvia tai ohjelmia tai treenata synkronoidusti muiden iPhonen, iPadin tai iPod touchin FaceTime-käyttäjien kanssa.

Lisätietoja Apple TV:n SharePlaysta

Applen TV-appi näkyy Apple TV:ssä

Katso muut uudet ominaisuudet

Voit päivittää tvOS:n kaikissa Apple TV HD- ja Apple TV 4K ‑malleissa.

Lue lisää uusimmista tvOS 16:n ominaisuuksista

Tutustu Apple TV:n käyttöoppaaseen klikkaamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään. Voit saada käyttöoppaan myös Apple Booksista (missä saatavilla).

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.