Sivupalkin avaaminen

Kun sivupalkin ilmaisin näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa, tee Apple TV:n Applen TV-apin kaukosäätimellä jokin seuraavista:

• Siri Remote (2. sukupolvi tai uudempi): Paina Takaisin-painiketta tai paina ylös tai vasemmalle kosketuslevyrenkaalla tai pyyhkäise ylös tai vasemmalle kosketuslevyllä.

• Siri Remote (1. sukupolvi): Paina Takaisin-painiketta tai napauta tai pyyhkäise ylös tai vasemmalle kosketuspinnalla.

Huomaa: Jos selasit aiemmin oikealle, saatat joutua painamaan tai pyyhkäisemään useamman kerran.