koodaustoimittaja

Taho, joka tarjoaa muille koodaus-, toimitus- ja metadatan valmistelupalveluita. Koodaustoimittajat voivat toimittaa sisältöä suoraan App Storeen, Apple Musiciin, Applen TV-appiin, Apple Booksiin tai iTunes Storeen, ja muut käyttäjät ostavat sopimuksella palveluita koodaustoimittajilta. Koodaustoimittajilla ei ole sopimussuhdetta Applen kanssa. Sama yritys voi olla sekä koodaustoimittaja että tarjoaja. Vrt. tarjoaja.