Jos Macissa on useita APFS-taltioita yhdessä säiliössä

Jos Järjestelmän tietojen tallennusosiossa näkyy useampi kuin yksi levy, järjestelmässä on useita taltioita.

macOS High Sierran APFS-tiedostojärjestelmän ominaisuuksia ovat tilan jakaminen ja nopea hakemistojen koon muuttaminen. Kun yhdessä APFS-säiliössä (osio) on useita taltioita, säiliön vapaa tila jaetaan ja se voidaan varata mille tahansa yksittäiselle taltiolle tarpeen mukaan. Kukin taltio käyttää vain osan säiliöstä, joten käytettävissä oleva tila on kaikkien säiliön taltioiden koko vähennettynä säiliön kokonaiskoosta. Tämä käytössä oleva kokonaistila, mukaan lukien säiliön muut taltiot, on merkitty ristiviivoitetulla alueella.

Jos haluat tietoja osioimisesta, katso Fyysisen levyn osioiminen.