Klassinen-apin hankkiminen

Voit asentaa Klassinen-apin mihin tahansa iPhoneen, jossa on iOS 15.4 tai uudempi, iPadiin, jossa on iPadOS 15.4 tai uudempi, tai Android-laitteeseen, jossa on Android 9.0 (Pie) tai uudempi.

Ennen kuin voit kuunnella musiikkia Klassinen-apissa, sinun on tilattava Apple Music.

• iPhonessa tai iPadissa: Avaa App Store , hae nimellä ”Apple Music Classical”, napauta Hae ja seuraa näytölle mahdollisesti tulevia ohjeita.

• Androidissa: Avaa Google Play Kauppa, hae nimellä ”Apple Music Classical”, napauta Asenna ja seuraa mahdollisia lisäohjeita.

Jos Hae-painikkeen sijaan näytetään Avaa-painike, olet jo ladannut apin.

Huomaa: App Storen saatavuus vaihtelee maan tai alueen mukaan. Katso Applen tukiartikkeli Applen mediapalvelujen saatavuus.