Musiikin tunnistuksen lisääminen Ohjauskeskukseen macOS:ssa

1. Valitse Macissa, jossa on macOS Sonoma 14.2 tai uudempi, Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ohjauskeskus sivupalkissa.

2. Selaa Musiikin tunnistukseen, laita sitten päälle Näytä Ohjauskeskuksessa.

Shazamin Musiikin tunnistus -säädin lisätään Ohjauskeskukseen.

Huomaa: Voit myös lisätä Musiikin tunnistus ‑säätimen valikkopalkkiin laittamalla päälle Näytä valikkorivillä.

Katso Macin Ohjauskeskuksen käyttö macOS:n käyttöoppaassa.