iCloud-synkronoinnin käyttöönotto

iCloud-synkronoinnin ansiosta kappaleet tallennetaan automaattisesti iCloudiin, jotta kappaleet ovat käytettävissäsi muilla Applen laitteilla (kun kirjaudut sisään samalla Apple ID:llä).

Tunnistettujen kappaleiden iCloudiin tallentamisen vahvistaminen:

1. Avaa iOS- tai iPadOS-laite, avaa Shazam-appi , valitse Asetukset  ja varmista sitten, että iCloud-synkronointi on päällä.

2. Valitse Asetukset  > [oma nimesi] > iCloud ja varmista iCloudia käyttävien appien luettelossa, että Music Recognition ja Shazam ovat päällä.

3. Varmista, että kaksiosainen todennus on laitettu päälle Asetuksissa > [oma nimesi] > Kirjautuminen ja suojaus.