Apple Music -kirjaston synkronointi

Jos olet Apple Music -tilaaja, kirjaston synkronoinnin avulla voit käyttää musiikkikirjastoasi ja laatamaasi musiikkia Apple Musicissa kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä. Uusimmassa iOS-, iPadOS- ja macOS-versiossa kirjaston synkronointi on oletuksena päällä.

• iPhonessa tai iPadissa: Varmista, että ”Synkronoi kirjasto” on päällä kohdassa Asetukset  > Musiikki.

• Macissa: Varmista, että ”Synkronoi kirjasto” on päällä Musiikki-apissa  osiossa Musiikki > Asetukset > Yleiset.

Katso lisätietoja Applen tukiartikkelista Kirjaston synkronoinnin käyttäminen Apple Music ‑tilauksessa.