Shazam-widgetin lisääminen aloitusnäyttöön Androidissa

1. Mene Android-laitteessa aloitusnäyttösivulle, johon haluat lisätä widgetin, ja pidä sitten painettuna aloitusnäytön taustaa.

2. Napauta näytön alareunassa Widgetit, etsi Shazam appiluettelosta vierittämällä tai hakemalla, napauta Shazamia ja tee yksi seuraavista:

• Pidä widgettiä painettuna ja siirrä se sitten halumaasi kohtaan näytöllä.

• Napauta Lisää.

Huomaa: Widgettien lisäämisen ja muokkaamisen vaiheet voivat vaihdella eri laitteissa tai Android-versioissa. Katso Android-ohjeiden tukisivusto.