Ohjauskeskus

iPhonen, iPadin ja Macin Ohjauskeskus tarjoaa sinulle välittömän pääsyn hyödyllisiin säätimiin, mukaan lukien äänenvoimakkuus, näytön kirkkaus, Bluetooth, Keskity-tila ja muut.

Ohjauskeskuksen avaaminen:

• iPhonella, jossa on Face ID: Pyyhkäise alas oikeasta yläreunasta. Sulje Ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylös alareunasta.

• iPhonella, jossa on Koti-painike: Pyyhkäise ylös alareunasta. Sulje Ohjauskeskus pyyhkäisemällä alas tai painamalla Koti-painiketta.

• Macissa: Klikkaa Ohjauskeskus valikkorivillä.