Ponnahdus-Shazam salliminen Androidissa

1. Avaa Shazam-appi Android-laitteessa, napauta (tai pyyhkäise kirjastoon) ja napauta .

2. Laita päälle ”Shazam from Pop-Up” ja ”Shazam from notification bar”.

3. Pyyhkäise alas näytön yläreunasta ja napauta sitten Tap to Shazam ­ilmoitusta.

Kun olet toisessa apissa, ponnahdus-Shazam-painike näkyy näytön oikeassa reunassa.

4. Voit poistaa ponnahdus-Shazam-painikkeen vetämällä sen -painikkeeseen näytön alareunassa.

Huomaa: Jos haluat ponnahdus-Shazam-painikkeen taas näkyviin, pyyhkäise alas näytön yläreunasta ja napauta Tap to Shazam ­ilmoitusta.