Shazam-apin hankkiminen

• iPhonessa, iPadissa tai Macissa: Avaa App Store , hae nimellä ”Shazam”, napauta (tai klikkaa) Hae ja seuraa näytölle mahdollisesti tulevia ohjeita.

Huomaa: Jos olet jo asentanut Shazam-apin iPhoneen, voit lisätä apin Apple Watchiisi iPhonen Apple Watch -apilla. Katso iPhonessa olevien appien asentaminen Apple Watchin käyttöoppaassa.

• Androidissa: Avaa Google Play Kauppa, hae nimellä ”Shazam”, napauta Asenna ja seuraa mahdollisia lisäohjeita.

Jos Hae-painikkeen sijaan näytetään Avaa-painike, olet jo ladannut apin.