M1-siru, joka tuo uusiin Mac-tietokoneisiin Apple siliconin.

Laitteiston suojaus

Suojattu ohjelmisto vaatii pohjalleen suojausta, joka on sisäänrakennettu laitteistoon. Siksi Applen laitteissa, joissa on iOS, iPadOS, macOS, tvOS tai watchOS, on suojausominaisuuksia aivan laitteistotasolla.

Lisätietoja Applen laitteiston suojauksesta

iPhonen, iPadin ja Macin käyttöjärjestelmien kuvakkeet.

Järjestelmän suojaus

Applen laitteiston ainutlaatuisten ominaisuuksien pohjalle rakennettu järjestelmän suojaus on suunniteltu maksimoimaan Applen laitteiden käyttöjärjestelmien suojaus käytettävyydestä tinkimättä. Järjestelmän suojaus kattaa käynnistysprosessin, ohjelmistopäivitykset ja käyttöjärjestelmän jatkuvan toiminnan.

Tietoja siitä, miten Apple turvaa käyttäjiä järjestelmän suojauksen avulla

Avoin Mac-kannettava, jossa näkyy FileVaultin kuvake.

Salaus ja tietojen suojaus

Applen laitteissa on salausominaisuuksia, joilla suojataan käyttäjien tietoja ja mahdollistetaan etätyhjennys, jos laite varastetaan tai se katoaa.

Lisätietoja Applen laite- ja ohjelmistosalauksesta ja tietojen suojaamisesta

iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n laajennusten App Storen kuvakkeet.

Appien suojaus

Apple tarjoaa useita tasoja suojaa, jotka on suunniteltu varmistamaan, ettei apeissa ei ole tunnettuja haittaohjelmistoja eikä niitä ole peukaloitu. Toiset suojaukset puolestaan auttavat pitämään huolen, että appien pääsyä käyttäjien tietoihin rajoitetaan tarkasti.

Tietoja siitä, miten Apple turvaa käyttäjiä appien useiden suojaustasojen avulla

Symbolit kuudelle Applen tarjoamalle palvelulle: Missä on…?, Lompakko, iMessage, iCloud, FaceTime ja näppäimistö.

Palveluiden suojaus

Applella on laaja valikoima palveluita, joiden avulla käyttäjät saavat enemmän irti laitteistaan. Näitä palveluita ovat muun muassa Apple ID, iCloud, Kirjaudu sisään Applella, Apple Pay, iMessage, FaceTime ja Missä on...?.

Tietoja siitä, miten Apple suojaa palveluitaan

Voit tutustua Apple-alustojen tietoturvaan klikkaamalla sivun yläosassa Sisällysluettelo tai syöttämällä sanan tai sanajoukon hakukenttään. Voit myös ladata oppaan (jos käytettävissä).

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.