avainvarasto

Tietorakenne luokka-avaimien kokoelman tallentamiseen. Jokaisella tyypillä (käyttäjä, laite, järjestelmä, varmuuskopio, vara-avain tai iCloud-varmuuskopio) on sama muoto.

Otsake, jossa on seuraavat: versio (asetettu neljään iOS 12:ssa ja uudemmissa), tyyppi (järjestelmä, varmuuskopio, tallenne tai iCloud-varmuuskopio), avainvaraston UUID, HMAC, jos avainvarasto on allekirjoitettu, ja luokka-avaimien salausmenetelmä (sidottu UID:llä tai PBKDF2:lla) sekä suola ja iterointimäärä.

Luokka-avaimien luettelo: Avaimen UUID, luokka (mikä tiedoston tai avainnipun tietojen suojausluokka), salaustyyppi (vain UID-johdettu avain; UID-johdettu avain ja pääsykoodijohdettu avain), salattu luokka-avain ja julkinen avain epäsymmetrisille luokille.