Apple School Manager

IT-ylläpitäjille tehty selkeä, verkkopohjainen portaali, joka tarjoaa nopean ja sujuvan keinon organisaatiolle ottaa käyttöön Applen laitteita, jotka se on ostanut suoraan Applelta tai ohjelmaan osallistuvalta Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai operaattorilta. Laitteita voi rekisteröidä automaattisesti mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) ilman, että niitä täytyy käsitellä tai valmistella fyysisesti ennen kuin ne annetaan käyttäjille.