DFU-tila (Device Firmware Upgrade)

Tila, jossa laitteen Boot ROM -koodi odottaa palautusta USB:llä. Kun laite on DFU-tilassa, sen näyttö on pimeänä, mutta kun se liitetään tietokoneeseen, jossa on iTunes tai Finder, näytetään seuraava kehote: ”iTunes (tai Finder) on havainnut palautustilassa olevan (iPadin, iPhonen tai iPod touchin). (iPadin, iPhonen tai iPod touchin) ohjelmisto on palautettava ennen kuin sitä voidaan käyttää iTunesin (tai Finderin) kanssa.”