Skriptieditori-kuvake

Skriptieditorin käyttöopas

macOS Mojavea varten

AppleScript-sanakirja Finderille.

Ohjelman skriptikomennot ja -objektit

Selvitä, mitä komentoja ja objekteja on saatavilla tietylle ohjelmalle, kun luot skriptiä. Selaa vain ohjelman skriptisanakirjaa.

Ohjelman skriptisanakirjan näyttäminen

Vienti-valintaikkuna, jossa näkyy Tiedostomuoto-ponnahdusvalikossa valittuna Skripti ja asetukset, joita voit määrittää skriptiä tallentaessa.

Skriptin tallentaminen ohjelmana

Kun olet luonut ja testannut skriptin, voit tallentaa ses ohjelmana ja suorittaa sen muiden ohjelmien tavoin.

Skriptin tallentaminen ohjelmana

Voit selata Skriptieditorin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.